Skip to main content

Realitatea mai pierde o licenţă: Realitatea FM prin satelit

 
Realitatea mai pierde o licenţă: Realitatea FM prin satelit

După Realitatea TV, Realitatea Media mai pierde o licenţă. Pe acelaşi model: licenţa expiră, iar CNA a respins prelungirea.

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a analizat în prima şedinţă publică din 2020 solicitarea de prelungire a valabilităţii licenţei prin satelit a Realitatea FM.

Cererea a fost respinsă, după modelul Realiteta TV. Societatea care operează postul de radio nu a depus documentaţia necesară. Mai exact, Realitatea Media, aflată în insolvenţă de mai bine de opt ani, nu are nici acum un plan de reorganizare aprobat, şi nu a putut depune certificatul fiscal, aşa cum cere legislaţia CNA.

Valabilitatea licenţei Realitatea FM prin satelit expiră la data de 15 ianuarie, potrivit informaţiilor prezentate în şedinţa CNA.

Realiteta FM Bucureşti retransmite în totalitate emisia Realitatea Plus, din noiembrie 2019, după închiderea postului Realitatea TV.

Licenţa pe satelit pentru FM este folosită, de obicei, pentru retransmisia semnalului staţiei de la Bucuureşti către staţiile locale, sau pentru retransmisie în reţele DTH. Realitatea FM are frecvenţe radio în Bucureşti, Sluj şi Sulina

Ca procedură, toate licenţele eliberate de CNA, radio şi TV, au o valabilitate de nouă ani. Societăţile care le operează trebuie să depună, la fiecare nouă ani, înainte ca licenţa să expire, un dosar de prelungire, care trebuie să conţină, printre altele, un certificat fiscal care să ateste că societatea nu are datorii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • fio fio
    e vorba de cea terestra prelungita nu pe satelit in 2014/2015
  • Dinita Dinita
    Nu e o pierdere acel post care se agita notoriu sa supraviețuiesca in van si oamenii din el pe post adunați cu toții ca invitati
  • Rares Rares
    Se vor inchide si cele terestre odata cu aceasta.
  • jk jk
    A,ok
    Atunci soarta Realitatea FM rămâne așa?
  • Florin Marin Florin Marin
    https://www.paginademedia.ro/2014/04/cna-a-prelungit-licenta-realitatea-fm-bucuresti
  • Florin Florin
    JK ai dreptate. Paginademedia scria in 2014 fix despre prelungirea licentei pentru Realitatea FM. Daca atunci a fost prelungita cu 9 ani, de ce mai era asta nevoie de o noua prelungire?

    Paginademedia puteti explica? Multumesc!
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    @jk. Nu este aceeasi. Este vorba doar de licenta de satelit
  • jk jk
    Păi stiu ca Realitatea fm bucuresti a avut o prelungire de licență prin 2014 sau 2015
    Nu e aceeasi ca cea de acum?

Trimite un comentariu

sus