Skip to main content

CTP şi textul după dispariţia Cristinei Ţopescu, cu înţepături la Antena 3, zeci de mii de share-uri. Mircea Badea, replică tăioasă

 
Cristina Ţopescu | Foto - Republica
Cristina Ţopescu | Foto - Republica

SHARED NEWS. „Făţărnicia muşcă din Cristina şi după moarte”, titrează un comentariu share-uit intens, semnat de gazetarul Cristian Tudor Popescu după dispariţia jurnalistei Cristina Ţopescu.

Publicitate

CTP rememorat, în Republica, câteva momente pe care le-a trăit alături de regretata jurnalistă. Materialul a adunat peste 25.000 de aprecieri şi distribuiri, în nici 24 de ore.

„Am lucrat cu Cristina la ProTV, spre sfârşitul anilor `90. Mi-a rămas în amintire dorinţa ei uriaşă de a învăţa continuu meserie”, scrie CTP.

Gazetarul a fost tranşant în ceea ce priveşte „ultimul post de televiziune în care a lucrat Cristina”, cu referire la postul Antena 3.

„Mi-a povestit cât de greu îi era să reziste acolo, cum era atacată constant de şefi ai postului că nu e „pe linie”. O voiau dată afară – n-au apucat, a plecat ea”, mărturiseşte Cristian Tudor Popescu.

Vorbeşte despre „făţărnicia” oamenilor din respectivul post TV:

„La zisa televiziune au apărut şefi şi trepăduşi care au „mărturisit” despre ce bună era Cristina. Şi cât sunt de afectaţi de dispariţia ei”, conchide gazetarul.

Mircea Badea, replică pentru CTP: „Îti promit ca n-o sa am niciun cuvant bun despre tine”

Realizatorul Mircea Badea l-a atacat, ulterior, într-o postare pe Facebook pe Cristian Tudor Popescu. Reacţia lui Badea a venit, probabil, în replică pentru lucrurile spune de CTP la adresa Antenei 3. Badea a scris scurt:

„Uite CTP, cum facem, ca sa stai linistit si sa nu te mai zvarcolesti aiurea: in cazul (putin probabil) in care o sa crapi inaintea mea, iti promit ca n-o sa am niciun cuvant bun despre tine. Ok? Mars!”

Cele mai citite ştiri din social media, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. republica.ro, „Făţărnicia muşcă din Cristina şi după moarte”, de Cristian Tudor Popescu

- 26.178 likes & shares;

2. digi24.ro, „Petre Daea, despre coafezele angajate ca specialişti la Ministerul Agriculturii: Românii pentru mine sunt toţi laolaltă”

- 2.435 likes & shares;

3. g4media.ro, „O firmă turcească de imobiliare e singurul participant la licitaţia de aproape un miliard de lei pentru amenajarea spaţiilor publice din Sectorul 5 al Bucureştiului”, de Alexandru Mihăescu

– 2.173 likes & shares;

4. ziare.com, „Fosta sefa a AEP, Ana Maria Patru, achitata pentru trafic de influenta si spalare de bani. Decizia nu e definitive”, de Ionel Stoica

- 1.343 likes & shares;

5. adevarul.ro, „Ministrul de Interne Marcel Vela scoate poliţiştii din birouri şi îi trimite în stradă”

- 1.024 likes & shares.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Contra Contra
    Cu ce o fi gresit Maestrul CTP?
  • Cap Lucios Cap Lucios
    Nu ştiu de ce s-a obosit Badea să-i răspundă bătrânului ***. Exact asta îşi doreşte şi el, să fie băgat în seamă. E ca un maidanez care te încaieră fără motiv, dacă-l ignori se întoarce cu coada între picioare şi începe să urle a pagubă.

    Răposatei îi apusese demult steaua în televiziune, A3 i-a făcut un serviciu ţinând-o degeaba ani în şir.
  • andipanda andipanda
    Pai, cine putea sa se simta vizat? *** de om.

Trimite un comentariu

sus