Skip to main content

SHARED NEWS. CTP, viral cu ironii despre medicii de la Floreasca: „Se revoltă pentru că i s-a extirpat scaunul de sub fese lui Beuran”

 
CTP | Gândul
CTP | Gândul

SHARED NEWS. „Extirparea de şefie şi arderea de vie”, titrează un comentariu viral, cu peste 10.000 de aprecieri şi distribuiri, semnat de gazetarul Cristian Tudor Popescu.

Publicitate

Vine de pe Republica.ro şi are în centru cazul celor 25 de medici de la Spitalul Floreasca, care au anunţat că intră în grevă.

Decizia medicilor a plecat de la incidentul grav în care o femeie a fost arsă pe masa de operaţie dintr-o eroare medicală, iar ulterior a decedat.

CTP a fost tranşant în ceea ce priveşte gestul celor 25 de medici:

„Ei se revoltă pentru că i s-a extirpat scaunul de sub fese lui Beuran (...) Nu mai e şef, Dumnezeule mare! Teribil! Înfiorător! Groaznic!”, spune gazetarul.

Acesta subliniază şi faptul că cei „25 de nemernici”, după cum îi numeşte, „ar trebui daţi afară pe loc şi să li se interzică să mai practice meseria”

Al doilea material popular, ieri, pe Facebook a fost publicat de Adevărul.ro. Articolul abordează subiectul incendiilor din Australia, mai exact mărturia unui directorul Agent Green, care a petrecut o perioadă în zonele afecte de incendii.

Textul a adunat aproape 10.000 de distribuiri şi aprecieri.

Alte publicaţii care au dat materiale populare pe Facebook vin de pe publicaţii precum Digi24.ro, Europa FM sau Hotnews.ro.

Cele mai citite ştiri din social media, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. republica.ro, „Extirparea de şefie şi arderea de vie”, de Cristian Tudor Popescu

- 10.188 likes & shares;

2. adevarul.ro, „Românul care s-a întors din „iadul“ Australiei. „E doar primul continent unde viaţa, aşa cum o ştiam, va lua sfârşit“”, de Daniel Groza

- 9.699 likes & shares;

3. digi24.ro, „Ministrul Transporturilor: Trebuie să ne împrumutăm, să creştem gradul de îndatorare, pentru infrastructura rutieră şi feroviară”

- 1.089 likes & shares;

4. europafm.ro, „BAROMETRU EUROPA FM: Cum ar vota românii dacă acum ar fi alegerile parlamentare”

– 1.754 likes & shares

5. hotnews.ro, „Dispută între ministrul Mediului şi primarul Capitalei pe tema poluării / Firea către Alexe: Mutaţi-vă din Bucureşti, dacă nu vă place în Bucureşti!”

- 1.766 likes & shares.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ali Ali
    Vad ca pe aici nu e hulit ctp ca pe ziarul lui adevarul

Trimite un comentariu

sus