Skip to main content

Telekom România creşte preţurile, din martie. Inclusiv pe TV. Cu cât

 
Sursa foto: Adevarul
Sursa foto: Adevarul

Compania Telekom anunţă o scumpire a abonamentelor sale, pentru clienţi rezidenţiali, începând cu 1 martie.

Publicitate

Astfel, preţul pentru fiecare serviciu fix (internet, TV şi voce) şi pentru fiecare abonament mobil va fi majorat cu 2 lei (TVA inclus), adică 0,42 de euro (TVA inclus), anunţă compania într-un comunicat de presă.

Această ajustare nu se aplică preţurilor pentru echipamentele contractate, terminalele sau echipamentele fixe închiriate. De asemenea, majorarea nu se aplică serviciului de telefonie fixă, în cazul în care acesta este singurul tip de serviciu contractat de la Telekom Romania, au subliniat reprezentanţii companiei.

De ce această creştere?

„În contextul creşterii costurilor legate de furnizarea serviciilor de comunicaţii, precum şi pentru a asigura în continuare viabilitatea economică, compania Telekom Romania este nevoită să modifice condiţiile de furnizare a serviciilor de comunicaţii electronice şi să majoreze o parte din tarifele serviciilor de comunicaţii din portofoliul său. Această modificare este influenţată şi de creşterea costurilor în toate sectoarele de business, în peisajul economic actual”, au explicat reprezentanţii companiei în anunţul de presă.

Compania a mai trecut printr-o astfel de scumpire în urmă cu mai puţin de un an. În 15 aprilie 2019, Telekom a crescut preţul la abonamente tot cu 2 lei

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dragu Florin Dragu Florin
    O dată cu majorarea voi cere rezilierea contractului.
  • Queen Mary Queen Mary
    Ce ne facem cu canalele si cu pachetele promise? Mai scot ceva premium si mai baga ceva surogate indiene, religioase si regionale in loc?
  • Dragos Dragos
    Daca s-a renuntat la ordonanta 114, Telekom nu numai ca nu a scazut preturile, ca dealtfel toate companiile media (RCS, Orange si Vodafone/UPC), dar isi permite chiar sa creasca abonamentele. Ce va urma? In niciun caz o migratie a abonatilor catre ceilalti, ci o scumpire peste tot...pentru ca la noi se poate. Vai de capul nostru!
  • Cris Cris
    eu sunt unul dintre ei...am rabdat scumpirea de anul trecut,dar,acum,game over..ei sunt obligati sa comunice si posibilitatea rezilierii contractului,fara penalitati,desi,acestea sunt ilegale.Dupa ce,ca,au scos o gramada de canale tv de calitate,ne umple curtea,cu turcisme,ca nu aveam destule hinduse,cu canale de cafteala,cu nu erau destule filme agresive peste tot,cu canal de calatorii,made..ati ghicit.in INDIA,etc,etc..Se pare ca baietii se pregatesc sa isi faca bagajele.A BULIVAR,BIRJAR..GO HOME,si lasati-ne in pacea noastra.
  • Mile Mile
    Mare lucru, două pachete de țigări
  • ionel Torac ionel Torac
    Daca cresc tarifele fara sa fi ajuns la o intelegere cu Discovery, astia de la Telekom nu sunt sanatosi la cap. :D
  • Georgian Georgian
    Telekom nu stie cum sa ramana fara clienti ca sa poata parasi Romania mai usor. Aveau motive sa ieftineasca abonamentele dar in niciun caz sa le scumpeasca din nou. Pentru ce servicii ofera nu merita nimic in plus.
  • Valentin Valentin
    Și tot de la 1 Martie majoritatea cliențiilor vor părăsi Telekom !

Trimite un comentariu

sus