Skip to main content

„Vedete în sălbăticie”, cu Bear Grylls se vede la National Geographic, după patru sezoane la Discovery

 
„Vedete în sălbăticie”, cu Bear Grylls se vede la National Geographic, după patru sezoane la Discovery

Bear Grylls are de luna aceasta două „case”. Cel puţin în România. El se va vedea şi pe National Geographic, dar şi la Discovery Channel cu aceeaşi emisiune, dar sezoane diferite.

Publicitate

Postul National Geographic va difuza de duminică, 19 ianuarie, de la 21.00, cel mai nou sezon - al cincilea - al emisiunii Vedete în sălbăticie, cu Bear Grylls. În paralel, un sezon mai vechi al emisiunii, al patrulea, este deja difuzat pe Discovery Channel, televiziunea care a avut primele patru sezoane ale emisiunii de supravieţuire.

Sezonul cinci al emisiunii Vedete în sălbăticie, cu Bear Grylls, cel difuzat pe National Geographic, este format din 10 episoade.

„Echipa acestei producţii este atât de entuziasmată de colaborarea cu National Geographic pentru cel de-al cincilea sezon al seriei noastre de aventuri”, a spus Grylls.

„Sunt foarte mândru că fiecare dintre marile nume hollywoodiene care mi s-a alăturat în aceste escapade în sălbăticie a avut parte de o memorabilă. Asta face sălbăticia, ne poartă deseori către limita extremă pentru a ne răsplăti cu curaj şi hotărâre şi o mândrie ce nu are preţ.”

Lista completă a celebrităţilor care au acceptat provocarea lui Grylls îi include pe:

  • Alex Honnold – căţărător profesionist şi primul care s-a căţărat în solo integral pe peretele El Capitan (915 m) din munţii Yosemite (Free Solo)
  • Armie Hammer – actor nominalizat la Globul de Aur (Call Me by Your Name, On the Basis of Sex, The Social Network)
  • Brie Larson – actriţă câştigătoare a premiului Oscar (Captain Marvel, Room, Unicorn Store)
  • Bobby Bones – personalitate de radio (The Bobby Bones Show), câştigător al sezonului 27 al Dancing with the Stars din America
  • Cara Delevingne – model internaţional celebru, prezenţă puternică în social media şi actriţă premiată (Valerian and the City of a Thousand Planets, Suicide Squad, Paper Towns)
  • Channing Tatum – actor şi dansator premiat (Foxcatcher, 21 Jump Street, Magic Mike)
  • Dave Bautista – star de acţiune şi fost luptător profesionist (Avengers: Endgame, Stuber, Guardians of the Galaxy)
  • Joel McHale – actor, comediant şi personalitate on-air nominalizată la premiul Emmy (Community, Santa Clarita Diet, The Soup)
  • Rob Riggle – actor şi comediant (Night School, Rob Riggle’s Ski Master Academy, 21 Jump Street)
  • Zachary Quinto – actor nominalizat la premiul Emmy (American Horror Story, Star Trek Beyond, NOS4A2)

Vedete în sălbăticie, cu Bear Grylls a fost creat de Bear Grylls şi Delbert Shoopman. Seria a fost produsă de Electus, o companie Propagate şi de Bear Grylls Ventures.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus