Skip to main content

YouTube Trending. Selly, Dorian Popa sau Florin Salam, printre cele mai populare clipuri pe YouTube în ultimele zile. Cine e azi pe primul loc în trending?

 
YouTube Trending. Selly, Dorian Popa sau Florin Salam, printre cele mai populare clipuri pe YouTube în ultimele zile. Cine e azi pe primul loc în trending?

YouTube Trending. Ce mai e-n tendinţe pe YouTube? Două canale de animaţii, un clip al lui Selly, dar şi o manea de la Florin Salam sunt în topul celor mai populare materiale de pe YouTube, în ultimele zile.

Publicitate

Din top nu lipseşte nici cântăreţul Dorian Popa.

Paginademedia.ro prezintă lista primelor cinci clipuri din Trendingul YouTube-ului românesc:

1. Videoclipul animat „Cu Iordanu' prin sat” ocupă primul loc în secţiunea „Tendinţe” pe YouTube-ul românesc în ultimele zile.

Vine de pe canalul La poveşti cu Jimmy (un milion de abonaţi) şi a strâns 800.000 de vizualizări în aproximativ patru zile.

2. Pe locul secund se regăseşte tot o animaţie comică, de pe canalul Doi Degeaba (1,2 milioane de abonaţi).

Se intitulează „Stelian în America” şi a adunat aproape 400.000 de vizualizări în trei zile de la publicare.

3. Pe locul al treilea îl avem pe Selly (2,4 milioane de abonaţi) cu o „reacţie”. Selly a făcut un clip în care îi răspunde unui alt creator, RoVison. Acesta din urmă a publicat pe canalul său un material intitulat „Greşeli în 5Gang - Hocus Pocus”.

„Reacţionez la greşeli în 5Gang - Hocus Pocus”, postat de Selly acum trei zile, a adunat 620.000 de vizualizări.

4. Florin Salam este încă în tendinţe, cu o manea publicată în Ajunul Crăciunului.

Poartă titlul „10 ani de ghinion să ai” şi în momentul de faţă ocupă locul patru în Trending şi are peste 5,5 milioane de vizionări.

5. Dorian Popa are şi el un vlog în topul celor mai populare clipuri pe YouTube, la finalul acestei săptămâni.

Este făcut în colaborare cu Gami, un membru 5Gang. Se numeşte „Dorian vs. Gami - Cine cade primul de pe bandă” şi are 360.000 de vizualizări în trei zile de la publicare.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dobrogicu Dobrogicu
    Florin Salam taie o felie

Trimite un comentariu

sus