Skip to main content

Andreea Berecleanu, despre plecarea de la Antena 1: „Nu voi accepta situaţii impuse”

 
Andreea Berecleanu, despre plecarea de la Antena 1: „Nu voi accepta situaţii impuse”

„Am stat 17 ani în Antena 1 pentru ca nu am fost constrânsă în vreun fel. Astăzi drumurile noastre se despart”, a fost mesajul de la revedere al Andreei Berecleanu, fost prezentatoare la Observator.

Publicitate

Ştirista s-a despărţit de Antena 1 după 17 ani de colaborare, timp în care a prezentat de la Observatorul nopţii, la cel din prime-time, de la ora 19.00 (în ultimii 10 ani).

Andreea Berecleanu a evitat să dezvălui motivele despărţirii de Antena 1, însă a precizat în mesajul său postat pe Facebook că nu va accepta „situaţii impuse”.

„Sunt prezentator de stiri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atat de colegii de breasla cat si de catre public tocmai pentru ca nu am dezamagit, sunt un om corect si onest. Pot sa dau si amanunte despre alegerea mea de a pleca dar cred ca viata trebuie sa-si urmeze cursul, la fel si profesia mea”, a mai precizat ea.

Amintim că Antena 1 a anunţat ieri că Sandra Stoicescu va fi gazda Observatorului 19, începând din această primăvară (pe larg, AICI).

După anunţul făcut, jurnalista a postat pe contul său de Instagram zeci de imagini cu mesaje de la fanii care o felicitau.

Postarea Andreei Berecleanu

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Haştagel Rezistovici Haştagel Rezistovici
    Fac toţi banii comentariile haştagienilor care cred că o cititoare de prompter cu zero aport editorial a plecat de la A1 în semn de frondă antipesedistă. Chiar dacă aveţi idei puţine, măcar sunt fixe.
  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    @Iulian
    Dacă nu poate TVR, atunci poate o altă televiziune, poate chiar una mai mică dar ambițioasă!
    Și s-ar putea să fie vorba de un salariu mai mic, nu mii de euro.
  • Iulian Iulian
    Maximilian, crezi că poate tevereu' sa îi dea 5000 de euro, cel puțin?! Eu spun că nu. Plus că acum e acolo Gradea, care s-a judecat cu Berecleanu. De fapt Andreea Berecleanu a dat-o in judecata pe Doina Gradea! :)) Când s-o schimba PDG ul la TVR poate atunci sa fie o șansă să o aducă pe Andreea pe un salariu de mii de euro! Dar nu e rău deloc sa se retragă discret și să se ducă spre comunicare și clinicile de înfrumusețare!
  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    Ar fi o lovitură de imagine din partea TVR dacă ar angaja-o pe Andreea Berecleanu pentru jurnalul de la ora 20:00.
  • Chiar-s-asa Chiar-s-asa
    @Expertul,
    Cu alte cuvinte, ca pentru cei ce nu inteleg din prima si au nevoie de multe re-difuzari ... sa aduca pe cineva de la Protv.
  • Andrei Andrei
    @Omar,eu am spus că nu cred sau cred prea puțin în varianta "pumnului în gură" și cred că adevăratele motive sunt altele,mai exact cele menționat de @Adrian
  • Omar Omar
    @Andrei. Adică în opinia dvs. Un jurnalist căruia i se pune pumnul în gură de către directorii oficinei de partid ar trebui sa nu facă " deranj". Sa nu spună că o mana de amatori se șterg pe bocanci cu meseria asta care, vrem nu vrem, e și despre adevăr.curiis că atitudinea asta e tot mai răspândită în redacțiile din Romania, iar daca vrei sa îți faci meseria onest devii agitator. In presa noastră e vremea șacalilor și a termenilor. Nu sunt fan Berecleanu, dar fata de tanti Stoicescu e o lumină...
  • Expertul Expertul
    @geo, Ce nu e clar? Andreea a plecat pentru ca n-a acceptat sa faca propaganda pentru ciuma rosie. Daca era alta explicatia, ar fi fost inlocuita cu un jurnalist vertical, nu de o propagandista psd. Prin aceasta mutare va fi foarte clar pentru toata lumea ca antualetele sunt principalul brat de propaganda al psd.
  • Andrei Andrei
    @Adrian,mai degraba varianta ta decat cea cu "poltica editoriala" E normal ca Antena sa vrea continuitate pe jurnale nu in fiecare seara cate o fata noua.Sa nu uitam de "escapada" din vara cand a plecat din 1 august si s-a intors pe 12 septembrie.Nici Andreei Esca nu-i mai dau mult pe tv pentru ca au prins-o "fiorii"onlineului.Daca Berecleanu pleca de buna voie posta acel colaj-clasic cu "evolutia ei" in Antena 1 si un mesaj ceva mai...la sentiment.Oricum,urâtă manifestare.Înțeleg că au existat divergențe cu directorii/politica editorială etc...dar e vorba de faptul că cei mai mulți o știu de la Antenă,nu de la Pro.Așa că măcar acum putea avea un mesaj mai decent urmând ca pe viitor sa vina cu completari privind plecarea prin care să explice totul.Demn a ar era sa fie o retragere tacuta,linistita,fara titluri de presa de joasa speta care pot lasa loc de interpretare și multe semne de
  • Adrian Adrian
    Situații impuse = “berecleanco din Martie ești doar in Weekend pt ca oricum ai alta treaba de câțiva ani și te doare “la basca” de jurnal”. Pt VIVA a și declarat marți “pe surse” ca a acceptat weekendul.
    In final a primit reject pentru ca a întrecut măsura.
  • Andrei Andrei
    @geo,daca ar fi plecat de buna voie mesajele din social media ar fi fost cu totul altele.Faptul ca a pus enspe mii de story-uri cu comentariile e gen "Uitati ba ce ați pierdut"
  • geo geo
    A plecat sau a fost pusă pe liber ?
    Aceasta este întrebarea.

Trimite un comentariu

sus