Skip to main content

Scădere drastică de audienţă pentru Gala Oscar. Şapte milioane de oameni mai puţin ca anul trecut şi aproape 20 de milioane faţă de acum şase ani

 
Foto | Hepta
Foto | Hepta

Mai puţin interes pentru Oscaruri. Gala Oscar a marcat o scădere drastică de audienţe în 2020. Au fost aproximativ şapte milioane de privitori în minus la ediţia cu numărul 92, comparativ cu anul trecut, scrie CNN.

Publicitate

Deşi la bătaie pentru marile premii au fost nume grele din industria cinematografică, audienţa a scăzut considerabil comparativ cu alţi ani.

Aproximativ 23,6 milioane de persoane s-au uitat la Oscarurile de pe ABC, unde au fost premiaţi, printre alţii, Brad Pitt şi Joaquin Phoenix. Cifrele reprezintă cele mai mici audienţe înregistrate de Gala Oscar până în prezent.

Datele de audienţă arate că anul trecut, la Gala Oscar, s-au uitat aproximativ 29,6 de milioane de telespectatori. În urmă cu şase ani, show-ul aduna 40 de milioane de oameni la TV, subliniază sursa citată.

Audienţa în scădere a Galei Oscar se înscrie, astfel, într-un trend din care mai fac parte şi Galele Grammy şi Emmy, care au avut audienţe mai mici.

VEZI şi LISTA tuturor CÂŞTIGĂTORILOR de la GALA OSCAR 2020

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • florin florin
    m am uitat la comentarii ale oamenilor pe youtube si toti spun ca nu s au uitat la oscar din cauza discursurilor politice ce au loc an de an acolo.. oamenii s-au saturat sa li se spuna cum sa isi traiasca viata de cei mai bogati oameni din lume

Trimite un comentariu

sus