Skip to main content

ULTIMA ORĂ. Cătălin Striblea pleacă de la Digi FM

 
ULTIMA ORĂ. Cătălin Striblea pleacă de la Digi FM

Cătălin Striblea pleacă de la postul de radio Digi FM după patru ani la postul de radio. În toţi aceşti ani, a realizat matinalul staţiei, alături de Bogdan Miu.

Publicitate

El va realiza matinalul staţiei până la mijlocul lunii martie.

Care au fost motivele:

"Uzură fizică şi psihică şi faptul că familia mea a avut cumva de suferit în aceşti ultimi patru ani, din cauza programului încărcat pe care îl presupune un program matinal. Mi-ar fi plăcut să merg în continuare, însă totul ar fi avut un cost", a declarat Cătălin Striblea pentru Paginademedia.ro.

A fost decizia lui sau decizia Digi FM?

"În totalitate a fost decizia mea", a declarat Cătălin Striblea pentru Paginademedia.ro.

Ce va face în continuare:

"Mă voi hotârî în următoarea lună ce voi face mai departe", a continuat Striblea.

Cătălin Striblea şi-a început cariera de jurnalist în urmă cu 20 de ani, la Radio Unison din Vaslui. Şi-a continuat cariera în televiziune la Realitatea TV, RTV şi B1 TV. A fost şi jurnalist BBC.

Cătălin Striblea a scris şi pe Facebook de decizia luată.

Acest anunţ este cât se poate de oficial.

"La jumătatea lunii martie mă voi despărţi de Digi FM. Hotărârea îmi aparţine în totalitate. Programul de dimineaţă este unul foarte dur, de mare uzură şi căruia i-am dat tot ce a stat în puterea mea în ultimii patru ani. Alături de restul activităţilor mele, asta a însemnat un sacrificiu mare pentru familia noastră, mai ales în ce priveşte orele petrecute împreună.

Am ales să repar această situaţie.

Mulţumesc colegilor mei pentru patru ani extraordinari, pentru râsul sănătos şi pentru momentele fericite.

Îi mulţumesc lui Bogdan Miu pentru maturitate, lui Beatrice Ghiciov pentru că ne-a întinerit şi lui Bogdan Ciuclaru pentru umor. Georgiana Creţu, producătorul matinalului, are parte de o reverenţă din partea mea pentru profesionalismul său. Radu Paraschivescu şi Florin Negruţiu, a fost o onoare să colaborăm! Ciprian Cătunescu (Unguru' Bulan), mulţumesc pentru spectacol!

Către cei care ne-au ascultat: sper că aţi simţit iubirea noastră şi vă mulţumesc pentru cum v-aţi deschis inimile în faţa noastră. A fost cea mai mare realizare a echipei.

Mulţumesc conducerilor staţiei şi companiei pentru încrederea pe care ne-au arătat-o, lăsându-ne să construim un program care în patru ani a ajuns în topul matinalelor. Mulţumesc, de asemenea, pentru disponibilitatea arătată de a continua împreună.

Perspectivele noastre pe termen lung nu s-au mai potrivit de această dată, urmând să particip la alte proiecte în perioada următoare."

Citeşte şi: Matinalele radio şi publicul tânăr. Exarhu creşte mult în Bucureşti, Petreanu şi Zafiu au cel mai mare plus în ţară


Citeşte şi: MATINALE. Cu ce emisiuni radio se trezesc românii? Rusu şi Andrei, Petreanu, Exarhu, Buzdugan şi Morar?


Citeşte şi: VIDEO. Striblea, acum aproape 20 de ani. Jurnalistul vine la Interviurile Paginademedia


Citeşte şi: Cătălin Striblea revine în radio: va fi realizator la Digi FM

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ilie Nicolae Ilie Nicolae
    Tot respectul, chiar dacă îmi pare rău că nu mai aud comentariile tale cu mult bun simț.
    Sănătate la maxim....
  • Ionel Delavrancea Ionel Delavrancea
    Un om minunat pentru publicul Digi, se poate intoarce la Romania TV sa continue sa fie la fel de minunat pentru publicul lor. Omul asta minunat poate avea o parere potrivita in functie de conjunctura. Minunat om, jurnalist adevarat, parerolog fantastic!
  • un privitor un privitor
    Oare unde se duc ei cand se retrag? Imi vine sa plang. Nu am ascultat nici o emisiune de-a lui. Deci nici nu stiu ce pierd! Offff....stelele astea de pe umar
  • Carmen Carmen
    Minunat om. Jurnalist adevarat. Imi pare rau ca digifm il pierde, ma bucur pt cei care il vor avea. Mintile clare aleg. E atat de simplu. Succes!

Trimite un comentariu

sus