Skip to main content

VIDEO. Concurentă eliminată de la Survivor România, după ce i-a spart nasul unui coleg

 
VIDEO. Concurentă eliminată de la Survivor România, după ce i-a spart nasul unui coleg

Eliminare de la Survivor România după ce o concurentă şi-a rănit un coleg. Este vorba despre Ana Pal (26 de ani), din echipa Faimoşilor, care a fost eliminată din competiţie pentru că a avut o reacţie necontrolată şi violentă, scrie Adevarul.

Publicitate

După ce aceasta a pierdut o probă de la Survivor România, concurenta s-a răzbunat pe colegul, Andrei Ciobanu, şi i-a spart nasul.

"E greu, Ana, e greu!" a fost afirmaţia lui Andrei Ciobanu, care a declanşat momentul. Ana Pal s-a îndreptat spre el, l-a îmbrâncit, apoi s-a apropiat faţă în faţă şi, printr-o lovitură scurtă, i-a spart nasul cu capul.

Tânărul de 29 de ani s-a ales cu nasul spart, moment în care s-a prăbuşit, iar ceilalţi concurenţi au fost şocaţi de incidentul petrecut. Aceştia au început să ţipe şi să se agite, mustrând-o pe Ana pentru ieşirea nervoasă. „Băi, am făcut şi noi lupte! Nu te învaţă niciun antrenor să te baţi în afara ringului“, a izbucnit o Războinică. „Şi eu sunt luptător, dar nu se reacţioneză aşa“, a spus un alt concurent.

La scurt timp după incident, prezentatorul show-ului, Dan Cruceru, a reacţionat:

„Am văzut imaginile. Şi vă spun următorul lucru: niciodată nu vom tolera astfel de gesturi. «Survivor» este o competiţie foarte dură, dar nu de bătăuşi. Niciodată nu vom accepta să vă loviţi între voi. Erau probe în care vă duelaţi faţă în faţă şi vi s-a spus că nu aveţi voie să vă atingeţi.

Violenţa este absolut interzisă. În acest moment, o dăm afară din joc, iar decizia finală vă va fi comunicată la Consiliu. Vă rog mult, să nu se mai întâmpla aşa ceva. Oricât de aprig ar fi duelul, oricât de mult ajungeţi să vă urâţi ca adversari, niciodată nu trebuie să vă loviţi! Daţi totul pe teren, nu în afara lui.“

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Ana Pal (26 de ani), din echipa Faimoșilor.
    Asta se întîmplă cînd aduci în echipa ”faimoșilor” personaje de care nu a auzit multă lume.
  • Ny Ny
    @jk a scris chiar pe pagina de facebook :(
  • Adi Adi
    Paginaaaaa de mediaaaaa! Nu a lovit un COLEG ci un ADVERASR!!! Nu că ar fi vreo scuză dar măcar dacă vă numiti Pagina de.....media, publicați informatia corect. Decat atat.
  • serban pascu serban pascu
    La asemenea emisiuni si asemenea personaje ai ce " invata "!

    Super emisiune si asta si cele de la Latrina TV.
  • Allex Allex
    Asia Express a fost peste Las Fierbinți?
  • LM LM
    Bine că ați publicat articol despre acest incident nemaivăzut în emisiunile de acest gen din România, dar vă rog să fiți mai atenți la detalii și să nu induceți în eroare cititorii.
    În primul rând, ea nu a lovit un coleg de echipă, ci un concurent de la echipa adversă. Apoi, în Survivor cuvântul "eliminare" se folosește la eliminarea concurenților prin votul publicului. În acest caz ar fi fost mult mai potrivit să scrieți că a fost exclusă sau descalificată. Și nu ați dus până la capăt știrea, ați terminat articolul cu vorbele lui Dan cum că "decizia finală vă va fi comunicată la Consiliu", dar nu ați mai scris nimic despre această decizie finală din consiliu.
  • jk jk
    @Ny e oficial?
  • Ny Ny
    Lăsați , ca e altceva mai interesant! Andreea Berecleanu pleacă de la antenă, și încă n-ați postat nimic despre asta!
  • Ny Ny
    Lăsăți , ca e altceva mai interesant! Andreea Berecleanu pleacă de la antenă, și încă n-ați postat nimic despre asta!
  • GRIGORE MARIUS GRIGORE MARIUS
    E MARITATA FATA ASTA? SAU FACE TRAINING? )))

Trimite un comentariu

sus