Skip to main content

Oficial. Când începe Emma Zeicescu emisiunea pe Gândul.info. Va lucra cu Bebe Nicola, plecat de la Prima TV

 
Oficial. Când începe Emma Zeicescu emisiunea pe Gândul.info. Va lucra cu Bebe Nicola, plecat de la Prima TV

Jurnalista Emma Zeicescu va avea de luna acesta emisiune online pe Gândul.info. Când, mai exact?

Publicitate

Prezentatoarea a părăsit TVR 1 în luna decembrie a anului trecut pentru proiectul online de la Gândul, după cum Paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate aici.

Producţia „Gândul LIVE”, cu Emma Zeicescu, începe de luni, 10 februarie, de la ora 11:30.

Emisiunea va fi programată de luni până vineri.

Emma Zeicescu, despre noul proiect:

„Este o bucurie pentru mine că am ocazia să fac parte din acest proiect, de la începuturile lui. Sunt foarte mândră de tot ce am construit, într-un timp foarte scurt, împreună cu Adrian Artene - Director Editorial şi Bebe Nicola - Producător General. Suntem cea mai proaspătă echipă din online.

Colegii din echipă au fost aleşi cu mare atenţie, dintr-o piaţă aflată parcă într-un vortex al schimbărilor. Viitorul este…online!

Vom lansa un produs dinamic, profesionist, orientat către actualitate. Îmi doresc ca „Gândul LIVE” să devină principala sursă de informare a omului care navighează online. Pentru asta punem accentul pe subiectele care nasc emoţie în societate, pe evenimentele care pot fi anticipate, dar şi pe expertiza invitaţilor.”

Zeicescu a fost realizatoarea TVR până la sfârşitul anului trecut. Ultima ediţie a emisiunii sale de la TVR 1, Ca-n viaţă, a fost difuzată pe 20 decembrie.

Citeşte şi: Două plecări din TVR. Emma Zeicescu şi Emanuela Schweninger, jurnalista jignită de Doina Gradea, părăsesc postul public

Pentru emisiunea „Gândul LIVE” va colabora cu Bebe Nicola, fostul şef al ştirilor de la Prima TV, şi cu Adrian Artene - director editorial.

Şi Bebe Nicola s-a alăturat recent publicaţiei conduse de Radu Budeanu, după cum Paginademedia.ro a scris aici. El va coordona proiectele video din trust de pe poziţia de producător editorial.

Citeşte şi: Fostul şef al ştirilor Prima TV, producător general la Gândul şi ProSport. Cine a venit în locul lui la Prima TV?

Radu Budeanu, fondatorul Ciao! şi al Cancan, a cumpărat mărcile Gândul, Descoperă, CSID, Apropo TV şi Go4IT, de la Adrian Sârbu, proprietarul Mediafax Group, în octombrie 2019.

Carte de vizită Emma Zeicescu

Emma Zeicescu s-a alăturat TVR în septembrie 2016, cu emisiunea Perfect Imperfect, pe care iniţial a realizat-o de luni până vineri, de la 18.30.

În primăvara lui 2017, emisiunea Perfect Imperfect a fost mutată pe un nou tronson, de la 10.00. Locul ei fiind luat de Radu Tudor, cu emisiunea Pulsul zilei.

În 2018, Emma Zeicescu a făcut o pauză de câteva săptămâni, după ce ea şi jurnalistul Claudiu Popa au fost urmăriţi penal pentru deţinere de droguri de risc, după ce au fost prinşi la festivalul Summer Well, cu două ţigări de canabis. DIICOT a decis clasarea cauzei.

Anul acesta, odată cu lansarea grilei de primăvară, Emma Zeicescu a venit cu o nouă emisiune, Ca-n viaţă.

Emma Zeicescu are o experienţă de aproape 20 de ani în media.

Ea a lucrat la posturi precum Naţional TV, Digi24 şi Realitatea TV. La Digi şi la Realitatea TV a prezentat o lungă perioadă de timp în echipă cu jurnalistul Cosmin Stan (acum prezentator la Ştirile Pro TV).

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • D D
    Cine e zeicescu ?
  • arcu de triumf arcu de triumf
    Intereseaza pe cineva cand incepe Zeicescu emisiunea? :)))))

Trimite un comentariu

sus