Skip to main content

VIDEO. Iohannis, apel către presă: „Responsabilitate şi calm. Informaţi oamenii corect şi constant, dar de o manieră echilibrată şi fără excese”

 
VIDEO. Iohannis, apel către presă: „Responsabilitate şi calm. Informaţi oamenii corect şi constant, dar de o manieră echilibrată şi fără excese”

VIDEO. „Nu există motive de panică. Este esenţial să tratăm cu atenţie situaţia, să ne informăm permanent din surse oficiale şi credibile” a fost una dintre principalele declaraţii ale preşedintelui Klaus Iohannis, la finalul şedinţei Consiliului Suprem de Apărare a Ţării pe tema coronavirusului.

Publicitate

Preşedintele a venit şi cu un apel pentru presă. A îndemnat la responsabilitate şi calm.

De asemenea, a transmis un mesaj jurnaliştilor:

„Informaţi oamenii corect şi constant, dar de o manieră echilibrată şi fără excese, fără încercări de a transforma aceste informări în ceva senzaţional”

CITEŞTE ŞI: Coronavirusul. Cum să panichezi poporul, cu netul şi televizorul! Au fost responsabile televiziunile şi site-urile?

Din declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis:

  • Din păcate, am observat că abordarea mass-media a fost în unele cazuri inutil de alarmistă, fapt care generează o stare de anxietate nedorită în rândul populaţiei
  • Informaţi oamenii corect şi constant, dar de o manieră echilibrată şi fără excese, fără încercări de a transforma aceste informări în ceva senzaţional
  • Nu există motive de panică. Este esenţial să tratăm cu atenţie situaţia, să ne informăm permanent din surse oficiale şi credibile
  • Autorităţile trebuie să-şi intensifice eforturile de comunicare în ceea ce priveşte coronavirusul
  • E nevoie de comunicare eficientă
  • Este esenţial să tratăm pericolul cu care ne confruntăm cu responsabilitate şi calm
  • Nu avem niciun caz de coronavirus în România, dar nivelul de mobilizare trebuie să rămână ridicat

Declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis au venit la finalul şedinţei Consiliului Suprem de Apărare a Ţării pe tema coronavirusului.

VIDEO. Declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis de la finalul şedinţei CSAT, pe tema coronavirusului

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    Impartial? Cine vorbeste de asa ceva

Trimite un comentariu

sus