Skip to main content

Serialul de comedie Mangaliţa revine odată cu iUmor la Antena 1, la finalul lunii februarie

 
Serialul de comedie Mangaliţa revine odată cu iUmor la Antena 1, la finalul lunii februarie

Serialul de comedie Mangaliţa se întoarce cu sezonul doi. Revine cu o nouă zi de difuzare, însă ora rămâne aproape neschimbată.

Publicitate

Sezonul doi din Mangaliţa va fi difuzat în fiecare sâmbătă, de la ora 22:30, după iUmor, anunţă reprezentanţii postului TV.

Producţia, cu Alex Bogdan şi Teodor Corban, revine pe 22 februarie, în aceeaşi zi cu debutul sezonului opt din iUmor.

Primul sezon a debutat la finalul lui septembrie 2019 (duminica, de la ora 20:00). După primele şase episoade, cu audienţe modeste, a fost mutat vinerea, de la ora 22:15.

Despre serial. Producţia îl are în centru pe Stelian Manole, primarul aflat în fruntea urbei de peste 20 de ani. Rolul acestuia este interpretat de Teodor Corban, cunoscut publicului din filme precum „A fost sau n-a fost?” sau „Poziţia copilului” şi câştigător al premiului Gopo, în anul 2016, pentru rolul din filmul Aferim.

Primarul oraşului Mangaliţa, Stelian Manole, a câştigat toate alegerile de până acum cu unanimitate de voturi. În prezent, el trage sforile să obţină cel de-al optulea mandat consecutiv.

Filmările pentru serialul de comedie Mangaliţa s-au desfăşurat pentru aproape două luni de zile în localitatea Bolintin Vale.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Valentin Valentin
    La fel vineri nu a fost o alegere bună fiind Români au Talent !

Trimite un comentariu

sus