Skip to main content

Noua emisiune cu măşti de pe Pro TV are juriu: Ana Morodan şi Codin Maticiuc, printre nume

 
Noua emisiune cu măşti de pe Pro TV are juriu: Ana Morodan şi Codin Maticiuc, printre nume

Cine va ghici vedetele care se ascund în spatele măştilor în noua emisiune Pro TV, Masked Singer? Postul de televiziune a anunţat juriului emisiunii cu măşti pe care o pregăteşte pentru acest an.

Publicitate

Este vorba despre Ana Morodan, vedetă online, cântăreaţa Inna, Horia Brenciu şi Codin Maticiuc, un personaj care s-a remarcat în trecut în tabloide pentru viaţa sa mondenă şi care, mai nou, este actor în filme.

În cadrul show-ului, pe care Pro TV îl pregăteşte pentru această primăvară, 12 celebrităţi vor apărea mascate din cap până în picioare la Masked Singer România. Vedetele vor oferi indicii care să-i ajute pe cei patru să ghicească cine se ascunde sub mască.

Paginademedia.ro a anunţat încă din luna ianuarie, în exclusivitate, că Pro TV pregăteşte un nou format de emisiune, cu măşti, după modelul consacrat de Dan Negru la Revelionul Starurilor.

Ana Morodan:

„E mult mai mult decât o emisiune TV. E un megaparty spectacular, excesiv, extravagant, cu surprize dement de creative. Are tot ce trebuie ca să fie mai dement decât contesa Morodan: imprevizibil, secretomanie planetară, costume şi scenografie incredibile, multe paiete, pene, perle, ştrasuri şi entertainment care depăşeste orice scenariu imaginat până acum. E ceva ce nu s-a mai făcut, nu s-a mai auzit, nu s-a mai inventat”.

Inna:

„Abia aştept să înceapă Masked Singer România, show-ul în care voi fi unul dintre cei patru detectivi. O să fie tare să descoperim împreună cel mai bine păstrat secret din istorie”, a spus aceasta.

Codin Maticiuc:

Nu este pentru prima oară când sunt contactat pentru un proiect TV, dar este pentru prima oară când accept. Masked Singer România este un proiect de o anvergură extraordinară şi cu o investiţie imensă, care m-a cucerit din prima secundă. Cred că mi se potriveşte rolul acesta de „detectiv” şi oricât de bine s-ar ascunde vedetele sub măşti, oricare ar fi ele, le va fi greu să treacă de mine pentru că pe multe le cunosc personal. O să le fie greu cu mine, ce să mai…!”

Horia Brenciu:

„Masked Singer România este o nouă provocare pentru mine, pe care care am acceptat-o cu nerăbdare şi emoţie. Experienţa mea de la Vocea României, unde am auzit sute de voci, mă va ajuta să descopăr cine sunt cei care ţin ascuns cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii. Iar dacă e vorba de a deconspira vedete mascate, cred că sunt calificat pentru a fi în acest juriu. Hercule Poirot şi Sherlock Holmes, cu tot cu doctorul Watson au fost eroii copilăriei mele. :-) Agahta Christie, Rodica Ojog Braşoveanu, Raymond Chandler m-au antrenat special pentru a deveni detectiv la Masked Singer România.”

Citeşte şi:

EXCLUSIV. Cântăreţi cu mască, fără mască. Pro TV a luat formatul Masked Singer

OFICIAL. Pro TV anunţă oficial formatul Masked Singer. Un fel de „Cu mască, fără mască”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vulpoi vulpoi
    O vrem pe Vulpita sa prezinte Observatorul! Daca tot investeste Antena1 atat in imaginea ei:) cine se aseamana...
  • ando22 ando22
    Va fi cu măști de gripă?
  • dalien dalien
    Ana Morodan este savuroasa, eu pentru ea ma uit la emisiunea asta si daca e ultima mizerie, desi probabil nu va fi cazul pentru ca pare sa se investeasca masiv. Sper sa aiba succes!
  • Andreas Andreas
    Oare va fi live ?
  • Valentin Valentin
    Mi-ar fi plăcut să fie Alina Eremia în juriu !!
  • Vasile Vasile
    Interesat format.
    Si bravo pentru INNA, o adevarata artista.

Trimite un comentariu

sus