Skip to main content

OFICIAL. Pro TV anunţă oficial formatul Masked Singer. Un fel de „Cu mască, fără mască”

 
OFICIAL. Pro TV anunţă oficial formatul Masked Singer. Un fel de „Cu mască, fără mască”

OFICIAL. "Măştile" PRO TV, oficiale. Postul de televiziune a anunţat, oficial, că a cumpărat formatul Masked Singer.

Publicitate

Astfel, postul de televiziune va avea în grilă emisiunea muzicală cu măşti, după cum Paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate în luna ianuarie.

Show-ul va fi difuzat la TV în acest an, informează Pro TV.

Emisiunea se bazează pe un format în care anumite personaje vor fi demascate, după ce cântă o piesă.

Cei care vor urca pe scena pot fi sportivi, actori, cântăreţi, oameni de afaceri sau influenceri, după cum anunţă postul TV.

Identitatea vedetelor implicate în acest show va fi ţinută ascunsă până în momentul în care masca iese din competiţie. Masca ce va strânge cele mai puţine aprecieri din partea publicului se va demasca şi va părăsi show-ul.

Show-ul va avea şi un fel de juriu, un „grup de detectivi”, după cum îi prezintă Pro TV, care vor încerca să ghicească vedeta care se ascunde sub mască.

The Masked Singer este un format original lansat în Coreea de Sud, produs până acum în peste 20 de ţări, printre care SUA, Australia, Marea Britanie, Germania, Italia, Spania sau Bulgaria.

VIDEO. Cum arată emisiunea Masked Singer

Măştile, "lipite" de Dan Negru

În ultimii ani, formatele de emisiuni de tip "cu mască, fără mască" au fost realizate, la Antena 1, de Dan Negru.

Negru a impus acest format în noaptea dintre ani. Revelionul, cu personalităţi mascate, aduce pentru Antena 1 unele dintre cele mai ridicate audienţe ale staţiei din tot anul. (audienţele de anul acesta, AICI).

În 2019, Antena 1 a încercat să transforme Revelionul Starurilor, cu măşti, într-o emisiune săptămânală. Programul - prezentat tot de Dan Negru - s-a numit Scena Misterelor şi a fost difuzat în primăvară.

La sfârşitul anului trecut, Dan Negru a vorbit în exclusivitate la Interviurile Paginademedia.ro despre faptul că formatul Masked Singer a fost luat de un post din România, fără a preciza despre ce post este vorba. (vezi interviul Video cu Dan Negru, AICI)

Antena 1 mai are o emisiune centrată pe măşti şi transformări - Te cunosc de undeva - însă cu un format diferit: se cunosc vedetele care urmează să fie mascate, iar accentul cade pe performanţa artistică a momentului.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Cântăreţi cu mască, fără mască. Pro TV a luat formatul Masked Singer

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anonim anonim
    mda nimic interesant! e ceva copiat de la antena 1! aia te cunosc de undeva daca nu ma insel! si in general la pro tv astfel de formate nu merg nici una macar! nu rezista in timp! asta e ideea! cand o faci o emisiune din aceasta! este obligatoriu sa reziste in timp! asa nu iese nimic! si pro tv pierde! ma rog poate chestia asta va atrage multi telespectatori! desi nu cred! vom vedea! important e sa fie la o ora la care se uita lumea! uitati-va de exemplu poftim aia falsez pentru tine! a fost la ora 23:00 noaptea! ora la care multi dorm atunci! si fix dupa asta venea porcaria aia de ***! cica comedie! te strici de ras nu alta! multa tampenie si prosteala acest ***! dar na sa faca misto de alea din ***! cum isi arata fundul sanii etc! daca ar sti astia cat se castiga in ***! aoleo mama! mori de inima! castigi dublu triplu fata de un loc de munca normal! radem noi radem dar asta-i realitatea! sunt si bune alea nimic de zis spus! cand isi arata alea sanii fundul etc! ai ce vedea la ele! mai ca iti vine sa faci si sex cu ele!
  • Mile Mile
    Care e diferenta , antena face asta de 10 ani , deci americanii au copiat emisiunea antenei
  • Vasile Vasile
    Pare interesanta emisiunea
  • Allex Allex
    Mile, unde am spus eu că m-am săturat de măști? Și vezi ca nivelul dintre noi e prea mare să-ți permiți să vorbești așa. A, și nu am spus nici ca de revelion să nu mai fie producția lui Negru. La urma urmei, nu mă interesează ce e la tv de revelion, căci eu nu urmăresc televiziune de revelion. De unde până unde sunt afirmațiile tale, atât de disperat ești?!
  • Mile Mile
    Alex proteveu,ai zis ca te - ai săturat de măști, acum le vrei , dar de revelion să nu mai fie , postacii vor acum măști, ei care le criticau înainte, cata nesimțire
  • Grecutzu Grecutzu
    Și, dacă se poate, ar trebui că emisiunea să fie prezentată de ... Florin Piersic
  • Abi Abi
    La unguri sa difuzat deja prima emisie, e pe canalul RTL CLUB.
    Pare interesant, vom vedea ce audienta va face, având în vedere ca romanii sunt deja obișnuiți cu formate asemănătoare (Dan Negru, Antena1)
  • Allex Allex
    Dacă Pro Tv decide să implice acțiunea telespectatorilor în acest show, e posibil să aibă o șansă. Deși sinopsisul acestui show e o idee care a fost deja epuizată în România de Dan Negru&co.
  • Valentin Valentin
    E un show bun din ce am văzut ! Dar sper să nu văd ca la Antena 1 că se duce toți către mască și fac tantam !
  • fabian fabian
    Doar un sezon ii dau

Trimite un comentariu

sus