Skip to main content

Netflix a renunţat să mai ofere o lună de acces gratuit, în România

 
Netflix a renunţat să mai ofere o lună de acces gratuit, în România

DECIZIE. Gata cu promoţia Netflix care oferea noilor abonaţi o lună de acces gratuit pe platformă. Compania a renunţat de curând să mai ofere această opţiune.

Publicitate

Netflix oferea luna gratuită încă de la lansarea sa în România, în urmă cu patru ani, în ianuarie 2016.

Contactaţi de Paginademedia.ro, reprezentanţii Netflix au evitat să explice care este motivul pentru care au luat această decizie şi dacă este una de moment.

Analizăm diferite metode de promovare de marketing în România pentru a atrage noi membri şi pentru a le oferi o experienţă Netflix excelentă”, a fost răspunsul companiei, pentru Paginademedia.ro.

Platforma are, în schimb, o altă ofertă pentru noii utilizatori. Cei care vor să se aboneze, la Netflix, fie la varianta de 7,99 de euro, fie la cea de 9,99 de euro, primesc automat o lună de acces la varianta Premium, care în mod normal costă 11,99 de euro (şi care oferă varianta de vizionare Ultra HD+HDR, plus vizionare simultană pe patru ecrane).

Care sunt abonmentele Netflix:

  • Abonament Minim - 7,99 de euro, cu acces la un singur ecran.
  • Abonament Standard - 9,99 de euro. Imaginile sunt la calitate Full HD, iar abonaţii pot urmări producţiile simultan pe două ecrane.
  • Abonament Premium - 11,99 de euro. Imaginile sunt la calitate Ultra HD+HDR, iar abonaţii pot urmări simultan producţiile pe patru ecrane.

FOTO. Abonamente Netflix

  • Cat costa Netflix
  • cei care opteaza pentru optiunea de 9,99 de euro au acces automat, timp de o luna, la abonamentul premium care în mod normal costa 11,99 de euro
  • cei care opteaza pentru optiunea de 7,99 de euro au acces automat, timp de o luna, la abonamentul premium care în mod normal costa 11,99 de euro

Platforma Netflix a renunţat la a mai oferi o lună gratuit în mai multe ţări europene, printre care Marea Britanie, Franţa, Italia, Spania, Polonia şi Norvegia.

Au păstrat, însă, oferta, în Bulgaria, Ungaria, Germania şi Portugalia.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ana maria niculescu Ana maria niculescu
    Vreau o proba gratis
  • Irina Irina
    Ciudat. Vizionarea simultana nu este valabila pe 4 ecrane ca utilizator nou. Și am vrut sa fac un bine și am dat parola unor prieteni, dar nu putem vedea simultan. Am făcut asta după ce am citit articolul, dar am avut parte de o surpriza neplăcuta.
  • Popa Popa
    Atunci de ce am primit acum 5 minute mailul ăsta de la ei?
    Scrie negru pe alb FREE MONTH.
    Verificați știrea asta!!!
    ”Hey there,
    We’re the customer service team reaching out to help our newest members get started with Netflix. If you’d like to chat before you start your free month, you can call 1-866-579-7172 with any questions. Also, once you sign up, you won’t need to worry about being billed by surprise -- we always send a reminder before your free trial ends.
    If you’re all set, finish your account setup to start watching. If there’s anything you need help with, don’t hesitate to contact us.
    TRY 30 DAYS FREE
    Cheers,
    Netflix Customer Service
    netflix.com
    Netflix”
  • damian anton damian anton
    da, adevărul e că plătitorii de abonament la netflix nici nu folosesc serviciul de streaming prea des pentru că sunt ocupați cu munca. ironic.
  • Andrei A Andrei A
    Au dreptate! Sa mai punem mana si la munca, nu toata ziua la seriale si filme moka.

Trimite un comentariu

sus