Skip to main content

Prinţul din Bel-Air, din nou pe TV. Va fi, din martie, pe Comedy Central

 
Prinţul din Bel-Air, din nou pe TV. Va fi, din martie, pe Comedy Central

Serialul prinţul din Bel-Air, sitcom-ul copilăriei, revine pe TV. Televiziunea Comedy Central aduce din luna martie serialul de comedie care l-a lansat pe actorul Will Smith.

Publicitate

Producţia va fi lansată din 2 martie, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 20.00, câte două episoade, anunţă postul de televiziune.

„Fresh Prince of Bel-Air”, difuzat în anii 90 de Tele7 abc, sub numele „Prinţul din Bel-Air”, a fost produs între 1990 şi 1996, a avut şase sezoane şi un total de 148 de episoade.

Serialul de comedie spune povestea fictivă a adolescentului Will Smith, care locuieşte cu mama sa într-un cartier rău famat din Philadelphia, dar este trimis de mama sa, după un conflict cu alţi tineri, să locuiască la unchiul şi mătuşa din Bel Air, cartier de lux din Los Angeles.

Din distribuţia serialului fac parte Will Smith, James Avery (Philip Banks), Janet Hubert - Whitten (Vivian Banks), Alfonso Riberio (Carlton Banks), Karyn Parsons (Hilary Banks), Tatyana M. Ali (Ashley Banks) şi Joseph Marcell (Geoffrey Butler).

Aminitm că serialul este disponibil integral şi pe platforma Netflix.

Prezentăm în continuare şi faimosul generic al serialului Prinţul din Bel-Air:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus