Skip to main content

Nume nou la microfonul Virgin Radio. A trecut şi pe la matinalele Pro FM şi Smart FM

 
Nume nou la microfonul Virgin Radio. A trecut şi pe la matinalele Pro FM şi Smart FM

Un nume nou se alătură echipei de la Virgin Radio. Este vorba despre Ramona Dumitrescu, cea care a trecut şi pe la matinalul Pro FM, dar şi pe la Smart FM.

Publicitate

La Virgin va avea emisiune după-amiază. Ramona Dumitrescu se va auzi de luni până vineri, de la ora 13:00 până la ora 16:00.

Ea o va înlocui pe Camelia Chenciu, care a trecut la Europa FM (radio din acelaşi grup), unde va face programul Primele Ştiri cu Andrei Paleu.

A intrat în radio la Pro FM, în anul 2017. Acolo a făcut echipă, la Dimineaţa blană, cu Sebastian Coţofană şi Radu Ţibulcă (acum la Radio Impuls).

A părăsit staţia din portofoliul RCS în urmă cu aproximativ doi ani. În septembrie 2018, matinalul revenea din vacanţă fără Ramona Dumitrescu.

A trecut şi pe la microfonul Smart FM în 2019, unde s-a ocupat de matinal cu Vlad Craioveanu.

Ce spune despre noul proiect:

„Visam de ceva vreme să ajung aici, la Virgin Radio şi iată că s-a întâmplat, ceea ce înseamnă că sunt dovada vie a faptului că nu trebuie să renunţi niciodată la visurile tale.

Mi se pare că aceasta este familia în care eu voi reuşi să mă dezvolt. Libertatea, umorul, young-ul şi fresh-ul acestui radio mă vor ajuta să devin cea mai buna versiune a mea şi sper ca ascultătorii să mă accepte repede, deoarece Cami (Camelia Chenciu) a lasat niste 'big shoes to fill'.

Pe scurt, aş vrea să imi formez o gaşca cool de oameni informaţi cărora le place muzica bună pe care noi o difuzam şi sper să ne distrăm cât mai mult”, spune Ramona Dumitrescu.

Ramona Dumitrescu a terminat Facultatea de Jurnalism din Timişoara.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cris cris
    Virgin e un proiect esuat, dupa ce au schimbat directia muzicala, ascultatorii schimba frecventa. Va avea soarta Radio 21.
    Pacat, promiteau multe
  • alin muscalu alin muscalu
    fix o saptamana a stat la smart, in probe, in matinalul nicolai+craioveanu. ce usor se face cv-ul. cu inca 2 zile la virgin, s-au facut 3 radiouri
  • teodor teodor
    Adevărat au muzică bună.
  • Dragos Dragos
    Bla bla-ul specific celor care pleaca dintr-un loc in altul. Cat despre muzica, n-are cum sa fie mai buna ca cea difuzata la Smart.

Trimite un comentariu

sus