Skip to main content

Recorder lansează podcastul On the Record. Cu Anca Simina. Despre ce este vorba

 
Recorder lansează podcastul On the Record. Cu Anca Simina. Despre ce este vorba

Site-ul Recorder.ro lansează un podcast. Gazdă: jurnalista Anca Simina. Numele: On the Record. Frecvenţa: săptămânală.

Publicitate

Despre ce este podcastul Recorder şi ce are el deosebit?

"Este un podcast explicativ şi nu unul de opinie", spune Anca Simina. "Pornim de la subiecte de interes, la ordinea zilei, pe care le explicăm împreună cu oameni specializaţi în domeniul respectiv", a completat ea.

Anca Simina colaborează cu Recorder pentru proiectul On the Record şi este, totodată, unul dintre jurnaliştii seriei de emisiuni Piaţa Victoriei, de pe postul Europa FM (Anca Simina este lunea, alături de Cristian Tudor Popescu.

Astăzi au fost urcate primele episoade-pilot ale podcastului: Un episod despre coronavirus, cu Vlad Mixich şi unul despre cazul Ditrău, explicat de Haller Istvan, sociolog şi activist pentru drepturile omului.

Oficial, primul episod al podcastului On the Record va fi pe 28 februarie. Fiecare nou episod va fi urcat vinerea şi va avea în jur de 15 minute.

"Astfel de podcasturi care să explice teme de actualitate nu prea există la noi. Ne-am luat ca modele ce fac alte publicaţii internaţionale, cu este New York Times", a explicat Mihai Voinea, unul dintre fndatorii Recorder.

"On the Record este un Podcast 100%, unul în care informaţia este montată, în care păstrăm cele mai relevante şi interesante informaţii, astfel încăt să nu plictisească publicul", a continuat el.

Episoadele pilot ale podcastului On the Record:

CoROnavirusul, traducere şi adaptare

Cazul Ditrău: de ce se tem secuii de străini

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Oana Oana
    Multumesc pentru informatie! De abia astept sa va urmaresc.
  • 3rd 3rd
    Felicitări!!! Era și timpul! Vă voi urmări cu plăcere! Mult succes!

Trimite un comentariu

sus