Skip to main content

Jurnalul din sport al Antenei 1 debutează diseară, după o pauză de şase ani. Cine va fi la pupitru?

 
Jurnalul din sport al Antenei 1 debutează diseară, după o pauză de şase ani. Cine va fi la pupitru?

Jurnalul de sport al Antenei 1 ia startul în această seară, 30 martie, după principalele ştiri ale zilei, anunţă postul TV. Rubrica de sport revine în grilă după o pauză de şase ani.

Publicitate

Va avea două prezentatoare: Camelia Bălţoi, venită de la DigiSport şi Alexandra Tudor, adusă de la B1 TV.

Proiectul demarat în urmă cu câteva luni a adunat o echipa destul de numeroasă, cu nume de la DigiSport sau Pro TV. De altfel, Antena 1 a cooptat la jurnalul sportiv mulţi oameni de la DigiSport: editori, operatori sau producători, după cum Paginademedia.ro a anunţat în luna februarie.

Redactor-şef al ştirilor sportive de la Observatorul Antenei 1 va fi Andrei Rădulescu, fost coordonator la ştirile din sport de la Pro TV, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Lansarea acestui proiect vine într-un context tulbure, în care lumea sportului este afectată de pandemia de Coronavirus.

Cele mai importante competiţii sportive din acest an - Campionatul European de Fotbal şi Jocurile Olimpice - au fost amânate. De asemenea, majoritatea campionatelor din Europa sunt suspendate.

Camelia Bălţoi, despre noul proiect în care este implicată:

„Aveam nevoie de o transformare. Un apel, primit într-o dimineaţã, de la un om care a vãzut „altceva" la mine a adus schimbarea. Sportul este iubit de întreaga planetã, iar eu şi colegii mei, aleşi „pe sprânceanã”, vã promitem spectacol. Suntem puternici, informaţi şi pasionaţi.

Sportul ne uneşte pe noi toţi, ne aduce împreună, iar în meciul nostru contra virusului, trebuie neapărat să jucăm în echipă şi să luptăm împreună. În perioada pe care o traversăm, oamenii au nevoie şi de un zâmbet. Se pot baza pe mine pentru asta.”

Alexandra Tudor, despre Observatorul din sport al Antenei 1:

„În primul rând mã simt onoratã cã am ocazia sã fac parte din acest nou proiect al Observatorului şi sper cã împreunã cu colegii mei din redacţia sport sã aducem un suflu nou în ceea ce priveşte prezentarea ştirilor sportive.

Va fi un program dinamic şi atractiv fãrã sã lase informaţia importantã deoparte. În vremurile astea tulburi, cel mai bine e sã ne inspiram din sport: ca sã câştigi un meci, trebuie sã te antrenezi, sã respecţi regulile, sã te sacrifici pentru echipã şi sã nu renunţi niciodatã la luptă.”

Citeşte şi:

FOTO.

  • Alexandra Tudor
  • Alexandra Tudor
  • Camelia Bălţoi
  • Camelia Bălţoi
Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu Radu
    In 2014 marele manager anunta ca desfiinteaza Gsp Tv pentru ca "sportul nu mai produce". Peste 3 luni, acelasi manager platea o suma colosala ca sa transmita finala de la Roland Garros, in conditiile in care el nu mai avea nici un om de sport in trust. Tot managerul minune, in acelasi an 2014, difuza un Romania-Albania, daca tin bine minte, meci comentat de oameni din Gsp-ul distrus de el, care fusesera proptiti prin alte departamente. Acum, in conditiile in care trustul nu are nici macar 1 minut de imagini de arhiva si nu difuzeaza nici macar hochei pe iarba sau fotbal cu nasturi, managementul reinvie redactia sport. Si o face cu niste oameni mediocri sau submediocri, de la reporteri pana la cele 2 prezentatoare care au fost plantate acolo pentru calitatile lor trupesti, in nici un caz pentru cele jurnalistice. Ceea ce vreau sa spun e ca asa management ca la astia, mai rar. Si culmea, cica sunt privati.
  • geo geo
    Am zis sa vad dupa care sa comentez. Dezastru, dupa atata perioada de pregatire ! Cu trei reportaje la final care nu au ”vrut” sa intre dupa introul prezentatoarei blonde cam strident machiate cu mov. Conținut destul de slăbuț. Ce face Duckadam la izolare, moartea cu Martin Tudor, ceva de Liga 1 cu scurt interviu telefonic Gigi Becali și câteva știri atemporale. Chiar nimic !
  • Dinu Dinu
    Ia zi Mile, iti place sportul acum, nu ?
  • RzV RzV
    Ce continut sportiv difuzeaza grupul Antenelor ca sa aiba stiri din sport? Cand o sa fie reluat sportul toate imaginile o sa fie cu preluare de la programele ce transmit competitiile. Va fi o mare teapa si nu il vad de lunga durata.
  • Elena Elena
    Sportul le lipsea fix cand nu au ce da!
    O sa se duca si mai jos observatorul.
    Management mai prost ca la ei nici ca am vazut.
  • Gibson Gibson
    Audiente Mireasa?
  • Dinu Dinu
    Unde e mile ?
    Acum mult timp ne spunea ca la ce are nevoie Antena de sport. Acum, nu comenteaza ?
  • Iuli Iuli
    @Adi, la aproape toate televiziunile sunt taieri de salarii, dar cu mentiunea ca vor primi bonusuri sub alta forma.
    Curand vei vedea stiri despre taierile din salarii
  • fabi fabi
    Foarte destept managementul de la Antena 1. Lansare stiri sportive cand nu se joaca aproape nimic in toata lumea.
  • Adi Adi
    Dacă nu știați, Antena a tăiat 40% din salariile de sport! Vă dați seama ce chef mai oamenii să lanseze acum rubrica de sport. Unii deja caută să se întoarcă de unde au plecat. Alții își dau cu pumnii in cap! Dar, dacă nu s-au interesat inainte ce înseamnă Antena.....Adică singura televizune din Romania care a tăiat din salarii!!
  • Expertul Expertul
    E foarte bine ca obositoul va avea stiri din sport. In trecut, cel mai prost om din Moldova Noua ne spunea ca antualeta n-are nevoie de stiri sportive pentru ca are in majoritate public feminin, iar acum se preface ca n-a spus asta.
  • Cristiano Coronaldo Cristiano Coronaldo
    Partea proastă e că sportul va fi ultima dintre preocupările planetei pentru multă vreme de aici înainte. Sunt şanse mari ca nici la anul să n-avem competiţii sportive, ocupaţi fiind să ne luptăm unii cu alţii pentru supravieţuire - şi cu noua dictatură medicală/tehnocrată, pentru libertate.

    Partea bună e că picioarele superbe ale Cameliei Bălţoi îşi fac din nou apariţia pe micul ecran aşa că, una peste alta, zic că ieşim în câştig.
  • Iuli Iuli
    Antena 1 a modificat programul noii emisiuni "Mireasa", luni-vineri de la 14.00 si sambata de la 13.30, de la 17.00 incepe reluarea AsiaExpress

    Iar in weekend Observatorul de la 19 primeste doar 30 de minute in program, de la 19.00 la 19.30, iar de la 19.30 incepe Sportul ...
    Astia nu stiu sa faca un program normal ...

    Programul Observatorului este ciudat:
    Luni-vineri, orele 06.00, 12.00, 13.00, 16.00, 19.00 si au bagat si Observatorul de noapte denumit Observator 23, dar incepe aproape de ora 00.00 (luni-joi)

    Weekend: 06.00, 13.00 (30min) si 19.00
  • Gabi Gabi
    Irelevant, chiar nu ai ce sa vezi la stirile din sport, indiferent de canal. Cred ca erau mai castigati daca pastrau acea jumatate de ora pentru programul obisnuit, de altfel si PRO si a dat seama ca este timp mort, altfel nu modifica programul de weekend. Lumea nu mai are rabdare sa se uite cu zecile de minute la stiri.
  • mile mile
    alex, ce are si pro tv la sport, acolo te uiti , stai linistit ***

Trimite un comentariu

sus