Skip to main content

Jurnalul din sport al Antenei 1 debutează diseară, după o pauză de şase ani. Cine va fi la pupitru?

 
Jurnalul din sport al Antenei 1 debutează diseară, după o pauză de şase ani. Cine va fi la pupitru?

Jurnalul de sport al Antenei 1 ia startul în această seară, 30 martie, după principalele ştiri ale zilei, anunţă postul TV. Rubrica de sport revine în grilă după o pauză de şase ani.

Publicitate

Va avea două prezentatoare: Camelia Bălţoi, venită de la DigiSport şi Alexandra Tudor, adusă de la B1 TV.

Proiectul demarat în urmă cu câteva luni a adunat o echipa destul de numeroasă, cu nume de la DigiSport sau Pro TV. De altfel, Antena 1 a cooptat la jurnalul sportiv mulţi oameni de la DigiSport: editori, operatori sau producători, după cum Paginademedia.ro a anunţat în luna februarie.

Redactor-şef al ştirilor sportive de la Observatorul Antenei 1 va fi Andrei Rădulescu, fost coordonator la ştirile din sport de la Pro TV, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Lansarea acestui proiect vine într-un context tulbure, în care lumea sportului este afectată de pandemia de Coronavirus.

Cele mai importante competiţii sportive din acest an - Campionatul European de Fotbal şi Jocurile Olimpice - au fost amânate. De asemenea, majoritatea campionatelor din Europa sunt suspendate.

Camelia Bălţoi, despre noul proiect în care este implicată:

„Aveam nevoie de o transformare. Un apel, primit într-o dimineaţã, de la un om care a vãzut „altceva" la mine a adus schimbarea. Sportul este iubit de întreaga planetã, iar eu şi colegii mei, aleşi „pe sprânceanã”, vã promitem spectacol. Suntem puternici, informaţi şi pasionaţi.

Sportul ne uneşte pe noi toţi, ne aduce împreună, iar în meciul nostru contra virusului, trebuie neapărat să jucăm în echipă şi să luptăm împreună. În perioada pe care o traversăm, oamenii au nevoie şi de un zâmbet. Se pot baza pe mine pentru asta.”

Alexandra Tudor, despre Observatorul din sport al Antenei 1:

„În primul rând mã simt onoratã cã am ocazia sã fac parte din acest nou proiect al Observatorului şi sper cã împreunã cu colegii mei din redacţia sport sã aducem un suflu nou în ceea ce priveşte prezentarea ştirilor sportive.

Va fi un program dinamic şi atractiv fãrã sã lase informaţia importantã deoparte. În vremurile astea tulburi, cel mai bine e sã ne inspiram din sport: ca sã câştigi un meci, trebuie sã te antrenezi, sã respecţi regulile, sã te sacrifici pentru echipã şi sã nu renunţi niciodatã la luptă.”

Citeşte şi:

FOTO.

  • Alexandra Tudor
  • Alexandra Tudor
  • Camelia Bălţoi
  • Camelia Bălţoi
Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristi cristi
    chiar ca au ales pina au cules la momentu lansarii. ce incepe rau se termina si mai rau... Cind o sa se reia competitiile, unde o sa ma uit io la stiri, la posturile consacrate deja sau la nou venitul neica nimeni de la Antena unde oricum nu ma uitam
  • Lord Scrotus Lord Scrotus
    Asta e demna de manualul managerului incompetent,specie dominanta in cadrul trustului,adica tai 20% la salarii si dai afara amarati cu salariul minim pe economie si pe partea aialalta angajezi cu salarii duble intr un departament despre nimic??
  • ion ion
    Nu conteaza ca s-au anulat competitiile. Ei oricum o sa dea cu Gigi si cu ce mai posteaza pe fb iubitele fotbalistilor.
  • alex alex
    Ce sa dea la sport ca si la protv care oricum numai cancanuri dadea la sport acum deja dau la stiri ce posteaza fotbalistii pe insta sau fb,...
  • nickro nickro
    Au ales bine momentul lansarii. S-au anulat toate competitiile sportive, chiar si pe site-urile de sport ai doar coronavirus.

Trimite un comentariu

sus