Skip to main content

COVID-19. Măsuri obligatorii la Digi 24. Ce trebuie să facă angajaţii? Mai puţini invitaţi în platou, mai mulţi prin telefon. Fără machiaj pentru invitaţi şi ziarişti

 
COVID-19. Măsuri obligatorii la Digi 24. Ce trebuie să facă angajaţii? Mai puţini invitaţi în platou, mai mulţi prin telefon. Fără machiaj pentru invitaţi şi ziarişti

Postul de televiziune Digi 24 ia măsuri pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, angajaţii instituţiei au primit un mesaj cu ce trebuie să facă şi să nu facă în această perioadă.

Publicitate

Printre măsuri:

  • Invitaţii nu vor mai fi machiaţi de serviciul postului TV.
  • Prezentatorii să evite orice contact fizic cu invitaţii din platou.
  • Mai puţini invitaţi în studio, mai multe intervenţii telefonice.
  • Reporterii să încerce să se macheze singuri.


În acelaşi mesaj, se vorbeşte şi de dezinfectarea spaţiilor pe care le folosesc (birou, spaţii comune).

Redăm în continuare măsurile luate de conducerea Digi 24, trimise angajaţilor de Dumitru Rahău, producător general al staţiei:

Infecţia cu COVID-19 nu este deloc vreo glumă, e o ameninţare cât se poate de reală. O ameninţare care ne poate afecta pe noi toţi, atât individual, cât şi din punct de vedere al televiziunii la care muncim.

În acest sens, impunem nişte reguli noi pe care le aplicăm începând de acum şi cu o serie de sfaturi cu caracter obligatoriu:

  • Niciun invitat invitat nu va mai beneficia de serviciile de machiaj şi coafor. Vor fi duşi de fetele de la recepţie direct în studio.
  • Rog prezentatorii să evite orice contact fizic cu invitaţii din platou: strângeri de mâini, pupături etc.
  • Încercaţi să păstraţi o distanţă de 1-2 metri faţă de invitaţi. Să încercăm să limităm numărul invitaţilor din platou
  • Să încercăm să folosim cât de mult reacţiile telefonice în locul prezenţei invitaţilor în platou
  • Rog reporterii să încerce să se machieze singuri şi să evite pe cât posibil serviciile de machiaj Digi 24
  • Fetele de la machiaj şi coafor sunt obligate să dezinfecteze toate ustensilele, scaunele, mesele şi, cel mai important, mânerele uşilor

  • Vom achiziţiona în cel mai scurt timp dispensere de dezinfectant pe care le vom amplasa prin clădire. Vă rog să le folosiţi cât puteţi de des.
  • Vom vorbi cu administrativul pentru ca femeile de serviciu să cureţe şi să dezinfecteze cât se poate de des toate balustradelele, mânerele. Încercaţi să nu mai puneţi mâna pe acestea
  • Rog reporterii să încerce să evite pe cât posibil apropierea de mulţimi sau de persoane cu risc. Folosiţi cât de des puteţi dezinfectantul, măştile de faţă şi mănuşile chirurgicale, dacă aveţi posibilitatea
  • Rog toţi colegii să-şi dezinfeccteze la începutul programului biroul. Cu spirt. Funcţionează impecabil.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ion ion
    asa cum zicea si alt comentariu, decesele foarte numeroase, fata de alte tari, cauzate de gripa sezoniera sunt uitate complet de toate posturile de stiri. gripa porcina a fost estimata la 500k decese. daca muti la A3 sau RTV zici ca ai gresit postul, e apocalipsa live. Digi sunt ceva mai rezervati.

    si pentru patronii interesati o idee: cupru nu permite niciunui virus sau bacterie sa supravietuiasca pe el mai mult de cateva ore. sunt multe orase in lume unde balustradele la metrou, de la scari, clantele si manerele paturilor din spitale sunt din cupru.
  • Adi Adi
    Au uitat sa precizeze ca pentru soluțiile de dezinfectare se vor opri bani din salariile angajaților. Sigur, e gluma dar sunt sigur ca cineva din turnul de fildeș s-a gândit la asta.
  • Covid-24 Covid-24
    Aţi uitat să menţionaţi cea mai importantă măsură anti-coronavirus de la Cici24. Cosmin P. va apărea de-acum încolo doar cu o măscuţă medicală pe mufarină. Nu, nu e o măsură luată de dragul audienţei.

    P.S. Mai ţineţi minte când Cici24 băga breichi nius după breichi nius cu noi şi noi morţi de banala gripă sezonieră? Eu am rămas cu numărătoarea la borna 52, acum vreo 2 săptămâni, după care gripa asta nouă, mult mai sexy, mai scary şi mai trendy i-a luat faţa hoaştei ăleia bătrâne.
  • Gigi Pedala Gigi Pedala
    Vor achizitiona in cel mai scurt timp ?
    Pana acum ce au pazit ? Cladirea din Panduri este infecta, toaletele la fel. In bai se gasesc doar niste sticlute in care se afla cel mai prost detergent de vase sau ce o fi numai sapun lichid nu e. Vai de mama noastra. Ne invata cum sa ne spalam pe maini dar cu ce ? Pe afara e vopsit gardul , inauntru leopardul. Si n-am spus tot!
  • me love you long time me love you long time
    De ce nu băgați dl. Obae tot mesajul? În care se cere operatorilor să nu mai vină în redacție și reporterilor să scrie materialele de acasă? Ia dați un telefon la Digi să întrebați cum funcționează o tv de acasă? Ia întrebați dacă au dat vreo mască sau ceva protecție fraierilor care au păzit aeroporturile și ambulanțele după coronavirus.

Trimite un comentariu

sus