Skip to main content

VIDEO. Imagini cu munca din „redacţia” de-acasă Digi FM. Cum se lucrează de-acasă în radio? Montaj video FM din sufragerie

 
VIDEO. Imagini cu munca din „redacţia” de-acasă Digi FM. Cum se lucrează de-acasă în radio? Montaj video FM din sufragerie

VIDEO. Adaptare la vreme de criză. Jurnaliştii din radio, online, presă scrisă şi chiar TV au început să lucreze de-acasă, o dată cu răspândirea epidemiei de coronavirus şi în ţara noastră.

Publicitate

Astăzi, vă prezentăm o mică mostră din ceea ce însemnă lucrul de-acasă într-o staţie radio. Este vorba despre Digi FM, care a filmat un mic moment video pentru Paginademedia.ro, cu oamenii săi mobilizaţi fiecare din „redacţia” încropită în bucătărie, sufragerie sau dormitor.

Filmările din clipul de mai jos au fost facute în acelaşi moment, când jurnaliştii erau atenţi la discursului preşedintelui Klaus Iohannis, care anunţa noi măsuri legate starea de urgenţă şi de restricţiile de circulaţie din ţara noastră.

Doi oameni erau în studio, iar restul de-acasă. În studioul staţiei radio era Valentin Chisoceanu la microfon şi Dan Teodorescu la butoane. De-acasă lucrau Adina Leoveanu, Lucian Cambesteanu, Alexandra Grigorita, Ovidiu Petenghea, Alexandra Coravu, Cristian Iohan Stefanescu, Beatrice Ghiciov si Gabriel Tudor.

Fiecare cu sarcina sa: montaj, transcript, înregistrare sau coordonare.

VIDEO. Adaptare la criză. Cum lucrează oamenii de la Digi FM de-acasă

Reamintim că Digi FM nu este singurul post de radio care munceşte de-acasă în această perioadă. Şi alte posturi ca Rock, Magic şi Kiss FM sau o parte din oamenii de la Radio ZU, mai puţin matinalele.

Pe de altă parte, la staţii ca Europa FM principalele emisiuni se fac live din studio, cu multe ediţii speciale care încearcă să explice măsurile luate de autorităţi.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • George George
    In provincie sunt multi oameni de radio care lucreaza de acasa. Nu e ceva nou. Catalin Deliu, Adi Jara, Gratiela Ionescu de la CFM ii aud la mai multe posturi de radio. Nu e ceva nou, e ceva totusi inedit

Trimite un comentariu

sus