Skip to main content

Emisiunea Cap Limpede, cu Cristian Tudor Popescu, suspendată din grila Digi24. Postul se va concentra mai mult pe ştiri

 
Emisiunea Cap Limpede, cu Cristian Tudor Popescu, suspendată din grila Digi24. Postul se va concentra mai mult pe ştiri

Schimbare în grila Digi24. Postul anunţă că va suspenda emisiunea Cap Limpede, realizată de Roxana Lăzărescu împreună cu gazetarul Cristian Tudor Popescu.

Publicitate

Reprezentanţii Digi24 spun că analizele lui CTP vor fi prezente în continuare în programele postului de televiziune.

„Postul de televiziune Digi24 îşi va concentra în următoarea perioadă toate resursele umane şi logistice în misiunea de informare corectă, completă şi continuă a telespectatorilor săi.

În acest context, în care programele postului de televiziune se orientează exclusiv în furnizarea de ştiri şi informaţii de ultimă oră, emisiunea „Cap limpede”, difuzată în fiecare vineri, de la ora 20:00, al cărei invitat permanent este gazetarul Cristian Tudor Popescu, va fi suspendată ca program individual, dar analizele lui Cristian Tudor Popescu vor fi prezente în continuare în programele postului de televiziune Digi24”, anunţă postul.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anca Anca
    Sau poate domnul CTP trebuie sa stea acasa, avand in vedere ca nu este prea tanar, in acest fel reducand interactiunea cu alti oameni si posibilitatea de a se infecta. Il prefer acasa si sanatos.
  • liivia pilă liivia pilă
    Răzbunarea lui Prelipceanu
  • andipanda andipanda
    Pacat.
  • Gabi Gabi
    Dupa ce ca si asa au putine emisiuni care sa nu fie stiri, le mai si scot pe alea care le aveau. Pacat, eu o urmaream cu placere. Desi presimt ca cererea a venit de la prezentatoare, nu facea match nici cu invitatul, nici nu formatul. Se vede ca nu se potriveste in postura de prezentator la o emisiune de dezbatere.
  • Gabi Gabi
    Cu emisiunea asta am descoperit cât e de degajată Roxana Lăzărescu și că o dezbatere cu CTP poate avea și un ton relaxat.

Trimite un comentariu

sus