Skip to main content

A fost anulat festivalul la care urmau să mixeze Andi Moisescu şi Cabral

 
A fost anulat festivalul la care urmau să mixeze Andi Moisescu şi Cabral

Un festival care aducea pe scenă, pe lângă artişti, şi doi oameni de media, a fost anulat. Este vorba de Awake, festivalul la care urmau să vină Andi Moisescu şi Cabral.

Publicitate

Andi Moisescu, jurat la Românii au talent şi realizator Apropo TV, a mixat şi în trecut la Awake, festival care se desfăşura în judeţul Mureş, la domeniul Teleki, din Gorneşti.

Cabral (gazda de la Ce spun românii) urma şi el să (re)vină la Awake ca parte a The HollyGood Gang, un proiect în care este implicat alături de alţi doi DJ.

Festivalul Awake era programat între 14 şi 16 august, dar a fost anulat de organizatori – Emagic – ca urmare a pandemiei de Coronavirus.

Dintre artiştii care ar fi avut concerte: JP Cooper, Asaf Avidan, White Lies, Dubioza Kolektiv, Viţa de Vie “În Corzi”, Asian Dub Foundation, Dimension, Camo & Krooked.

Laura Coroianu, directorul festivalului:

,,Am luat această decizie dureroasă după o îndelungă analiză a contextului naţional şi internaţional din ultimele săptămani, a încetinirii până la stopare a vânzărilor de bilete, a îngheţării bugetelor de investiţii din partea partenerilor corporate, a amânărilor, reprogramărilor şi anulărilor de turnee care au început şi vor continua inevitabil.

Mai mult decât atât, provocarea de a coordona în regim de autoizolare masiva desfăşurare de forţe pe care o presupune un festival de o asemenea amploare ne-a impactat puternic. (Cu echipe formate din zeci şi sute de oameni care lucrează activ în diverse departamente şi în mai multe oraşe, totul fără a ne putea întâlni).

Cu siguranţă nu ne-am aşteptat la acest scenariu pentru cea de-a patra ediţie a festivalului, însă în acest context impactul socio-economic al pandemiei de Coronavirus COVID – 19 ne împiedică să putem oferi publicului un festival fără compromisuri.

Biletele din acest an pot fi folosite de către cei care le-au cumprat deja la ediţia de anul viitor. Cei ce doresc returnarea contravalorii biletelor o pot face în punctele de la care le-au achiziţionat, pe IaBilet.ro sau pe site-ul Eventim.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristi Cristi
    Urmează SunWaves, Neversea, Electric Castle, Untold, SumerWell, Afterhills.

Trimite un comentariu

sus