Skip to main content

VIDEO. Filmul lui Selly, pe Netflix. Când intră pelicula cu Selly, 5Gang, Micutzu şi Bromania?

 
VIDEO. Filmul lui Selly, pe Netflix. Când intră pelicula cu Selly, 5Gang, Micutzu şi Bromania?

VIDEO. Filmul lui Selly intră pe Netflix. Producţia 5Gang: Un altfel de Crăciun va fi pe Netflix de la sfârşitul lunii aprilie.

Publicitate

Producţia care a făcut furori după lansarea din cinematografe, în decembrie anul trecut, se va vedea pe platforma de streaming din 27 aprilie.

Regizorul filmului este Matei Dima, mai cunoscut ca Bromania, iar printre actorii din distribuţie se numără membrii trupei 5Gang – Dia, Pain, Mădălin şi Gami, dar şi comedianul Micutzu (Cosmin Nedelcu) sau Dorian Popa.

Scenariul a fost semnat de Matei Dima, Radu Alexandru (Pitici Gratis) şi Vali Dobrogeanu (Rezumatul Zilei şi 10 Lucruri).

Povestea filmului, pe scurt (Via Cinemagia.ro). În perioada Crăciunului, Selly care tocmai l-a cunoscut pe Corneliu Carafă (jucat de Micutzu), dispare subit.

Colegii lui, care întâi se gândesc să îl înlocuiască, îşi dau seama că ar putea fi în perciol, aşa că pleacă să-l caute. La puţin timp după ce îl găsesc, ajung si ei împotmoliţi într-o situaţie precară.

Poliţiştii (jucaţi de Matei Dima şi Vali Dobrogeanu) încearcă să rezolve misterul vloggerului dispărut. Selly este păzit de Helga (Laura Giurcanu), bodyguard-ul lui Carafă, şi încearcă să evadeze.

Producţia 5Gang: Un altfel de Crăciun este printre principalele titluri licenţiate anunţate de Netflix în luna aprilie. În aprilie vor aparea mai mule seriale noi pe platformă, dar şi mult aşteptatul La Casa de Papel, sezonul patru.

Lista completă a noutăţilor de pe Netflix, în aprilie, pe Paginadeseriale.ro

VIDEO. Trailer | 5Gang un altfel de Crăciun

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sopoian Iulia Sopoian Iulia
    5 gang a spus ca nu va mai aparea pe nici o alta platforma.
  • George George
    Vai de noi .. astia suntem, ne meritam soarta. Cand ii vad pe astia,mario fresh cu velea sau golden boy .. mi-e o sila de nu mai pot. Tara de manelisti, cocalari si ***.
  • shady shady
    As vrea sa citez o vorba celebra: " ăăăștia suntem băăă ". Sincer e nasol pt o natiune cand astfel de chestii ajung vedete.
  • jk jk
    Doamne fereste...

Trimite un comentariu

sus