Skip to main content

Juriul Next Star, cu Loredana şi Ştefan Bănică. Show-ul lui Negru, pus joia. Sacrificiul rămâne o zi

 
Juriul Next Star, cu Loredana şi Ştefan Bănică. Show-ul lui Negru, pus joia. Sacrificiul rămâne o zi

Loredana, transfer de la Pro TV la Antena 1. Fost antrenor la Vocea României, Loredana este acum în juriul Next Star, talent show-ul pentru copii a lui Dan Negru. În juriu intră şi Ştefan Bănică, fost jurat la XFactor.

Publicitate

Sezonul cu numărul zece debutează joia viitoare, pe 12 martie, de la ora 20:00.

Alături de Loredana şi Bănică, în juriu va mai fi şi Dorian Popa, deja jurat cu vechime la Next Star.

De asemenea, Şerban Copoţ rămâne co-prezentatorul lui Negru.

Mutări în grila Antenei 1: Sacrificiul rămâne doar cu o zi pe săptămână

Debutul emisiunii Next Star atrage câteva mutări în grila Antenei 1. Serialul Sacrificiul, produs de Ruxandra Ion, rămâne doar cu o zi pe săptămână - miercurea.

Până acum serialul era difuzat miercurea şi joia. Sacrificiul rămâne o sigură zi, însă cu mai multe episoade: trei episoade va avea miercuri producţia.

Loredana, trecere de la Pro TV la Antena 1

Colaborarea cu Next Star este primul proiect al Loredanei cu Antena 1, după o colaborare îndelungată cu Pro TV. Loredana a părăsit juriul Vocea României în anul 2018, după şapte sezoane.

Citeşte şi: Andra primăvara, Andra vara, Andra toamna. Andra, al patrulea jurat Vocea României

Ultimul său proiect la Pro TV a fost emisiunea „Cântă acum cu mine”, alături de Cabral. Show-ul nu a performat în audienţe.

Ştefan Bănică, la Next Star după X Factor

Şi Ştefan Bănică este un nume nou în fotoliul de jurnat Next Star. Ultimul său proiect a fost tot la Antena 1, X Factor.

Cine a mai fost în juriul Next Star?

Pe la masa juriului Next Star au trecut câteva nume din industria muzicală de la noi. Sezonul nouă i-a avut în juriu pe Lidia Buble, Pepe şi Dorian Popa. De asemenea, Şerban Copoţ a fost co-prezentatorul lui Negru în show-ul pentru copii.

De-a lungul timpului, din juriul emisiunii au mai făcut parte nume ca Lora, Alina Eremia, CRBL, Connect-R, Maria Carneci sau Vasile Muraru.

Primul sezon Next Star a debutat la Antena 1 în primăvara lui 2013, tot cu Dan Negru la cârmă.

Ce spun juraţii despre noul sezon. Loredana: Sunt bucuroasă şi nerăbdătoare să fiu în platoul Next Star

Loredana, despre noul rol în emisiunea lui Negru:

„Sunt bucuroasă şi nerăbdătoare să fiu în platoul Next Star, să începem acest show, să cunosc concurenţii, care nu sunt unii obişnuiţi, ci nişte copii geniali. Cu siguranţă mă voi lăsa şantajată emoţional, cine oare rezistă în faţa copiilor?

Şi cred că eu, fiind şi singura femeie din juriu, dar şi mamă, voi fi mai sensibilă la toate momentele care vor fi performate în faţa noastră, pentru că sunt convinsă că vor fi neaşteptate. Copiii sunt inventivi, iar generaţia născută în acest mileniu este incredibilă. Au o imaginaţie nebună.

Abia aştept să intru în lumea lor şi împreună să le arătăm celor de acasă cum stăm în 2020 cu pepiniera românească de talente.

E o ipostază inedită pentru mine, e un nou început şi abia aştept să-l descoperim împreună, să mergem pe acest drum împreună. Vă aştept cu mare drag la Next Star. Să vă pregătiţi pentru ceva incredibil de frumos.”

Ştefan Bănică Jr., despre Next Star:

„Mă bucur că pot să fiu în preajma copiilor, la Next Star. Îmi plac copiii şi consider că aceştia pot “provoca” surprize extraordinare, mai ales emoţionale, pentru că ei sunt curaţi, sinceri, adevăraţi. Ei încă nu ştiu să trişeze. De asemenea, mă bucur să mă reîntâlnesc, după atâţia ani, cu Dan Negru şi Loredana, şi să-l cunosc pe Dorian Popa.

Am şi emoţii, pentru că mereu am emoţii înainte de un spectacol, concert sau show de televiziune, dar şi o mare curiozitate. Cred că emisiunea are toate atuu-rile să fie pe placul telespectatorilor, care sper să fie de toate vârstele. Copiii pot crea o emoţie senzaţională şi cred că asta este şi miza show-ului, să aducă emoţie, umor şi bună-dispoziţie.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vulpoiul Vulpoiul
    Ii vrem pe Vulpița si Viorel sa fie in conducerea Fundației Dan Voiculescu. Ei pot fi inspirație pentru alți oameni cu modelul lor de succes. Vulpița poate fi educatoarea copiilor Mirelei Vaida. Au ce sa învețe de la ea din moment ce mama lor sta zilnic de vorba cu Vulpița. Semnați petiția pe siteul lui Badea

Trimite un comentariu

sus