Skip to main content

Schimbări importante în grila Pro TV. Filmările au fost întrerupte pentru mai multe producţii. Gospodar fără pereche, mutat în altă zi

 
Schimbări importante în grila Pro TV. Filmările au fost întrerupte pentru mai multe producţii. Gospodar fără pereche, mutat în altă zi

Începând de săptămâna viitoare, Pro TV va aduce schimbări în grila de programe, măsuri ce vin în contextul crizei generate de coronavirus. Postul a decis astfel amânarea difuzării mai multor show-uri, precum şi întreruperea filmărilor pentru unele dintre ele.

Publicitate

Sunt schimbări ce vizează producţii precum serialul Vlad, care nu se va mai vedea la TV, Imperiul leilor a dispărut din grilă, iar filmările pentru Las Fierbinţi, Vlad, Ce spun românii, Pe bune? sau noul show Masked Singer au fost întrerupte. Şi emisiunea România, te iubesc a fost suspendată.

Iată principalele schimbări:

  • Filmările pentru producţiile înregistrate au fost oprite. Este vorba despre filmările pentru serialul Vlad. Totodată, serialul a fost oprit de la difuzare cu începere din 23 martie.
  • Alte producţii la care au fost întrerupte filmările sunt Las Fierbinţi, Ce spun românii, Pe bune?! şi Masked Singer România.
  • În contextul pandemiei de Coronavirus, ştirile nopţii vor fi difuzate de luni până joi de la ora 22:30.
  • Vorbeşte lumea şi La Măruţă continuă emisiunile live de luni până vineri, dar vor fi fără invitaţi, doar cu intervenţii live pe Skype.
  • Emisiunea de reportaje România, te iubesc a fost suspendată, din 22 martie. Postul va difuza emisiunea, dar cu reluări ale unor anchete mai vechi. „Începând de astăzi, 22 martie, duminca, la 18:00, telespectatorii vor revedea cele mai importante anchete pe care jurnaliştii emisiunii le-au realizat şi care au avut un impact puternic la nivel de societate. Se vor redifuza anchete precum: „Vaslui, polul sărăciei”, „Fenomenul Italia” şi „Prostie monumentală”, a anunţat Pro TV.

Grila Pro TV, începând din 23 martie:

Luni, sâmbătă şi duminică: Pro TV va difuza filme artistice. Până acum, lunea era serialul Vlad, producţie la care au fost întrerupte filmările
Marţi şi joi: Las Fierbinţi, episoade reluate din sezoanele trecute
Miercuri: Emisiunea Gospodar fără pereche, difuzată până acum joia, după Las Fierbinţi, a fost mutată miercuri. Difuzarea emisiunii Imperiul leilor a fost amânată.
Vineri: Românii au talent, emisiune aflată în faza de preselecţii, care are încă ediţii filmate.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • costel costel
    antenele promoveaza incultura infractionalitatea combinageala si imoralitatea
  • Marian Marian
    Pentru antenuta nu exista coranovirus , isi permit orice atata timp cat CNA nu i-a masuri contra lor poate unul de acolo este infectat atunci sa vezi ar trebui amendati la greu sau sa intrerupa emisiunea cat mai repede daca este data o ordonata , atunci sa mearga si lumea la biserica , de ce pentru unii muma si pentru alti ciuma RUSINE ANTENE pentru audienta calca pe cadavre .
  • Ny Ny
    @Zaza , ei vor sta acolo izolati! Nu mai ies din casa aia! Daca nu stii formatul emisiuni nu mai dramatiza!
  • Mihai Mihai
    Si nimeni nu se plange de Romania Te Iubesc....
  • Zaza Zaza
    A început o emisiune in direct 24/24 la Antena cu 20 de concurenți și în spatele camerelor încă 30 de oameni .
    Fraților e CORONAVIRUS SAU NU ?
  • Zaza Zaza
    Problema e alta emisiunea Mireasa la Antena care e in direct 24 din 24 și sunt 20 concurenți și în spate sunt cel puțin 30 angajați . E CORONAVIRUS SAU NU
  • geo geo
    Nu inteleg de ce emisiunile deja filmate si montate nu sunt difuzate.
    Sa inteleg ca, in aceasta perioada, in care lumea sta acasa, audienta Tv este mai mica si nu isi scot baietii de la televiziuni veniturile estimate?
  • Ion Delavrancea Ion Delavrancea
    Tragic, nu mai promoveaza ProTv-ul incuktura, infractionalitatea, combinageala si imoralitatea? Si nu mai pot scoate un banut din asta? Tragic!
  • me me
    Numai antena 1 nu renunta la Vulpita. In plina pandemie, acei oameni fara scrupule au scazut salariile angajatilor dar continua sa-i expuna pentru audienta. in alte posturi nu au scazut salarii, dar angajatii sunt protejati
  • Mile Mile
    ***, la tvr era mai întâi copia ta
  • Dorin Dorin
    Imperiul Leilor emisiune de nota 10, pacat !
  • i i
    Paginademedia de ce ștergeți comentariile ?
  • jk jk
    D
    Doar pe intervalul declarațiilor
    In rest nu avem nimic oficial pe site aici
  • Marian Marian
    ( Mile) Aveti si voi noroc cu Asia ca s-a filmat anul trecut ca altfel nu mai aveti ce sa urmatiti la Antena. Oricum se termina inainte de Paste si dupa spunem si noi pas. Cred ca, cu serialul Las Fierbinti, Asia va ajunge la jumatate din audienta iar Gospodarii ii va intrece.
  • Adrian Adrian
    Asa cum spuneam intr-un comentariu anterior, televiziunile nu vor mai difuza si nici nu vor continua filmarile pentru niciun program deoarece nu mai exista bugete de publicitate. Doar reluari si filme vechi. Sunt in avarie totala. Mask Singer s-o oprit la editia 5 cu filmarile si asa va ramane, abandonat. PROTV a ramas doar cu doua emisiuni RGT (editiile filmate si atat) si Gospodarii (care oricum nu conteaza), in rest totul s-a anulat. S-ar putea sa asistam la lucruri de neimaginat in perioada urmatoare pe piata tv. Lovitura primita de televiziune in general va fi cu urmari severe. Nici PROTV, nici Antena, nici altele nu vor mai fi ce-au fost.

Trimite un comentariu

sus