Skip to main content

Schimbări importante în grila Pro TV. Filmările au fost întrerupte pentru mai multe producţii. Gospodar fără pereche, mutat în altă zi

 
Schimbări importante în grila Pro TV. Filmările au fost întrerupte pentru mai multe producţii. Gospodar fără pereche, mutat în altă zi

Începând de săptămâna viitoare, Pro TV va aduce schimbări în grila de programe, măsuri ce vin în contextul crizei generate de coronavirus. Postul a decis astfel amânarea difuzării mai multor show-uri, precum şi întreruperea filmărilor pentru unele dintre ele.

Publicitate

Sunt schimbări ce vizează producţii precum serialul Vlad, care nu se va mai vedea la TV, Imperiul leilor a dispărut din grilă, iar filmările pentru Las Fierbinţi, Vlad, Ce spun românii, Pe bune? sau noul show Masked Singer au fost întrerupte. Şi emisiunea România, te iubesc a fost suspendată.

Iată principalele schimbări:

  • Filmările pentru producţiile înregistrate au fost oprite. Este vorba despre filmările pentru serialul Vlad. Totodată, serialul a fost oprit de la difuzare cu începere din 23 martie.
  • Alte producţii la care au fost întrerupte filmările sunt Las Fierbinţi, Ce spun românii, Pe bune?! şi Masked Singer România.
  • În contextul pandemiei de Coronavirus, ştirile nopţii vor fi difuzate de luni până joi de la ora 22:30.
  • Vorbeşte lumea şi La Măruţă continuă emisiunile live de luni până vineri, dar vor fi fără invitaţi, doar cu intervenţii live pe Skype.
  • Emisiunea de reportaje România, te iubesc a fost suspendată, din 22 martie. Postul va difuza emisiunea, dar cu reluări ale unor anchete mai vechi. „Începând de astăzi, 22 martie, duminca, la 18:00, telespectatorii vor revedea cele mai importante anchete pe care jurnaliştii emisiunii le-au realizat şi care au avut un impact puternic la nivel de societate. Se vor redifuza anchete precum: „Vaslui, polul sărăciei”, „Fenomenul Italia” şi „Prostie monumentală”, a anunţat Pro TV.

Grila Pro TV, începând din 23 martie:

Luni, sâmbătă şi duminică: Pro TV va difuza filme artistice. Până acum, lunea era serialul Vlad, producţie la care au fost întrerupte filmările
Marţi şi joi: Las Fierbinţi, episoade reluate din sezoanele trecute
Miercuri: Emisiunea Gospodar fără pereche, difuzată până acum joia, după Las Fierbinţi, a fost mutată miercuri. Difuzarea emisiunii Imperiul leilor a fost amânată.
Vineri: Românii au talent, emisiune aflată în faza de preselecţii, care are încă ediţii filmate.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Allex Allex
    Printre altele, s-au anulat mai multe proiecte ale căror filmări ar fi trebui să debuteze curând, ca de exemplu Ferma. Din câte se pare, Masked Singer va fi difuzat la toamnă. Nu înțeleg de ce Imperiul Leilor a fost sistat?! Acolo filmările s-au terminat acum 2 luni.
  • Allex Allex
    Emisiunea Imperiul Leilor nu a fost filmată integral?! De ce se suspendă?
  • Adi Adi
    Sunteti siguri ca episoadele din Las Fierbinti vor fi redifuzari si nu episoade noi? Multumesc

Trimite un comentariu

sus