Skip to main content

Fără nicio limită. Au acuzat umilirea Sorinei Pintea, dar au umilit-o şi ei: imagini din ambulanţă cu fostul ministru

 
Fără nicio limită. Au acuzat umilirea Sorinei Pintea, dar au umilit-o şi ei: imagini din ambulanţă cu fostul ministru

Televiziuni care au acuzat umilirea fostului ministru al sănătăţii Sorina Pintea (adusă, în trening, la spital) au făcut, într-un fel, şi ele, acelaşi lucru. Cum?

Publicitate

Momentul eliberării din arest al fostului Ministru Sorina Pintea a fost pe toate posturile de ştiri. Inclusiv momentul când fostul ministru a plecar în ambulanţă, direct la spital.

Unii operatori au plusat şi au filmat-o pe Sorina Pintea chiar în interiorul ambulanţei, întinsă pe targă.

Din monitorizările Paginademedia.ro, Antena 3 a fost postul care a difuzat imagini ample, în buclă, chiar din ambulanţă. Imaginile au fost atât live, dar şi reluate în următoarele programe.

De altfel, pe un alt post TV Digi 24, care nu a dat astfel de imagini, se pot observa, lângă ambulanţă, doi cameramani care filmează în interiorul ambulanţei, cu obiectivele aparatlor de filmat lipite de geam.

Situaţii asemănătoare au fost taxate în trecut de CNA.

Chiar în toamna trecută televiziunea Digi Sport 1 a primit o somaţie publică după ce a dat pe post, în direct, imagini cu fostul antrenor al echipei Dinamo, Eurgen Neagoe, în ambulanţă, după ce suferise un infarct, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

Sancţiunea a fost dată pentru încălcarea articolului care spune că „Furnizorii de servicii media audiovizuale nu pot difuza (...) imagini care exploatează sau scot în evidenţă traumele ori traumatismele unei persoane.

Fac excepţie cazurile umanitare, pentru difuzarea cărora este necesar acordul persoanei în cauză sau al familiei;”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • MARIUS GRIGORE MARIUS GRIGORE
    Nu ma mira...doar stim ca sacalii stau la panda. Iar astia nu au culoare politica. Revin cu ideea ca amenzile sa fie procent din cifra de afaceri. Stiti cum e acum? Ei intreaba: cat e amenda? Atatica.... Filmati, da-i dracu...ii dublam din audiente....
  • mihai mihai
    Păi doar A3 și RTV anume au dat imaginile cu Pintea pentru a o victimiza, desigur cu toată presa buluc la pontul oferit de avocati și cei din anturajul ei care au pus la cale aceasta scenetă de autovictimizare, dar și mimând în același timp deontologia cum că, vai, s-au frământat și au ezitat foarte mult dacă să dea pe post asemenea imagini umilitoare.

Trimite un comentariu

sus