Skip to main content

Kiss, Rock şi Magic FM: Promovare gratis pentru organizaţiile care luptă împotriva Coronavirusului

 
Kiss, Rock şi Magic FM: Promovare gratis pentru organizaţiile care luptă împotriva Coronavirusului

Spaţiu de emisie gratuit pentru organizaţiile neguvernamentale care ajută în lupta contra Coronavirusului. Staţiile de radio Kiss, Magic şi Rock FM anunţă că vor promova gratuit proiectele ONG-urilor care fac bine în perioada de criza prin care trece România.

Publicitate

Este vorba despre despre cei care aprovizionează spitalele, gătesc pentru medici sau livrează la domiciliu mâncare şi medicamente celor nevoiaşi.

„Toate iniţiativele comunitare, fie la nivel local sau naţional, gândite pentru a veni în sprijinul cetăţenilor afectaţi de pandemie şi al personalului medical dedicat au nevoie de platforme cu audienţă naţională, prin care mesajul lor să ajungă la cât mai mulţi beneficiari”, spun reprezentanţii staţiilor de radio.

Florin Ciobica, Director General AG Radio Holding (compania care deţine cele trei posturi):

„Prima întrebare pe care ne-am adresat-o şi noi este cum putem ajuta, ce putem oferi. Răspunsul evident a fost spaţiul de emisie, pentru ca mesajele esenţiale să ajungă la oameni, să înţeleagă unde se pot implica şi să o facă, atâta vreme cât respectă indicaţiile autorităţilor pentru sănătatea şi siguranţa lor, şi a celor din jur”, spune acesta.

Mai multe informaţii sunt disponibile pe site-urile celor trei radiouri.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus