Skip to main content

Tudor Chirilă, rol de politician în serialul Vlad. Chirilă: „E bine că am de unde să mă inspir”

 
Sursa foto: Pro TV
Sursa foto: Pro TV

Încă un nume se alătură serialului Vlad, de pe Pro TV. E vorba despre artistul Tudor Chirilă. care va interpreta rolul lui Drăgoi, un politician important, anunţă Pro TV. Drăgoi este căsătorit cu Ivana, noul personaj din Vlad, jucat de către Raluca Aprodu.

Publicitate

Tudor Chirilă:

„Prezenţa în Vlad îmi oferă mai multe oportunităţi: prima ar fi aceea de a reconfirma dorinţa şi disponibilitatea mea de a face film, chiar dacă Vlad e un serial.

Există probabil prejudecata că muzica prevalează în viaţa mea, ceea ce nu este adevărat. Şi sunt bucuros să pot dezminţi asta. A doua ar fi o întâlnire cu actori talentaţi, mai puţin posibilă în teatru.

Apoi, este încă un prilej de a-mi face meseria într-un context nou şi de multe ori solicitant. Ideea de a juca un politician mi se pare iarăşi interesantă, având în vedere repulsia pe care mi-o trezesc diverse figuri din spectrul politic românesc. E bine că am de unde să mă inspir. Şi sper să reuşesc să fiu credibil în acest rol.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ana Ana
    Felicitări Tudor Chirila! Sunt sigura ca veti juca foarte bine rolul. Abia astept sa va vad.
  • Simona Simona
    Păcat că se cam lălăie, nu mai are nicio legătură cu începutul serialului Vlad (îmi place Manuela Hărăbor și Tudor Chirilă, care apar). Mai bine făceau alt serial, la fel de bun.
  • DR DR
    Al doilea cel mai vizionat serial romanesc la TV dupa Las Fierbinti.
  • RzV RzV
    Mile, fata de serialele Antenei 1 acesta sta foarte bine. Uiti acest aspect.
  • marian marian
    Mile este o copie cumparata ,din sezonul 3 scenariul este original nu este facut dupa o copie cum spui tu , asa ca numai comenta serialul este foarte bun din toate punctele de vedere , problema este ca nu este facut pentru cei ca tine care prefara vulpita cruduta etc pe langa serialele facute de antenuta si marea voastra regizoare acesta este o capodopera ,
  • Valentin Valentin
    Super tare nu l-am văzut deloc într-un serial pană acum !!

Trimite un comentariu

sus