Skip to main content

VIDEO. MedLife a creat Atlasul bolilor născute din dragoste, într-o campanie Jazz. „Tot ce trăieşti şi iubeşti se reflectă în sănătate ta”

 
VIDEO. MedLife a creat Atlasul bolilor născute din dragoste, într-o campanie Jazz. „Tot ce trăieşti şi iubeşti se reflectă în sănătate ta”

VIDEO. „Tot ce trăieşti şi iubeşti se reflectă în sănătate ta” este mesajul central din noua campanie al reţelei de sănătate MedLife, o campanie ce se centrează pe cauzele celor mai obişnuite afecţiuni ale românilor.

Publicitate

„Oamenii sunt greu de prins într-un atlas de anatomie, care arată coloana, fără urme de legănat copiii şi tălpile, fără paşi eu pointe, de dans.

Care arată plămânii, fără studiul unui solo de blues sau de jazz, şi braţele, fără semnele unui turneu, dragostea de dreptate, deadline-urile strânse, munca în câmp deschis, toate se reflectă în corpul tău”, spune vocea campaniei lansate în urmă cu câteva zile.

Voce care este chiar a publicitarului care semnează spotul: Valentin Suciu, de la Jazz.

Semnată de agenţia de publicitate Jazz Communication, pe partea de creaţie, la această campanie au mai colaborat The Candy Shop, Conversion si In Low Light.

Reprezentanţii MedLife, despre noua campanie:

Conceptul de comunicare al campaniei „Tot ce traiesti si iubesti se reflecta in corpul tau” are la bază cartea „Atlasul bolilor nascute din dragoste. Din dragoste de copii, familie, dreptate, munca, dans, muzica traditii şi se concentreaza pe oameni şi actiunile de zi cu zi, şi doreşte să trezească în rândul pacienţilor dorinţa de a avea grijă de sănătatea lor, automat mergând spre îmbunătăţirea calităţii vieţii.”

Campania „Atlasul Boliolor Nascute din Dragoste” cu mesajul „Tot ce traiesti si iubesti se reflecta in sanatate ta” este ca o continuare a campaniei „Medicina de la stiinta la emotii” şi parte integrata a platformei „Facem Romania bine”, anunţă compania.

VIDEO. Noul spot Medlife:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristina stanciulescu cristina stanciulescu
    frumoasa campanie, mi-a placut mult!

Trimite un comentariu

sus