Skip to main content

Zeci de vedete la teledonul Antenelor. Loredana, Delia, Dorian Popa sau Mircea Badea vor răspunde la telefon

 
Zeci de vedete la teledonul Antenelor. Loredana, Delia, Dorian Popa sau Mircea Badea vor răspunde la telefon

Loredana, Delia, Dorian Popa, Dan Capatos, Simona Gherghe, Gina Pistol, Andreea Bălan sunt printre numele care vor participa la teledonul organizat de trustul Intact, mâine.

Publicitate

Vedetele vor răspunde, timp de patru ore, la telefoane şi vor strânge bani pentru oamenii afectaţi de coronavirus, medicii şi asistenţii care luptă cu epidemia.

Fiecare dintre aceştia va răspunde apelurilor de-acasă, în contextul carantinei totale prin care trece România.

Reamintim că Dan Negru, Alessandra Stoicescu, Mihai Morar şi Mihai Gâdea vor fi gazdele unui teledon difuzat simultat la toate cele cinci canale ale grupului Intact: Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel şi ZU TV.

Emisiunea, adaptată la criză, va fi mâine de la ora 13:00. În platou vor fi doar gazdele emisiunii, care vor comunica prin ecrane cu vedetele care vor prelua apelurile de la oameni.

„Scopul teledonului este să ofere cât mai multe staţii ATI şi/sau ventilatoare Spitalelor de Boli Infecţioase, Spitalelor Judeţene şi Municipale, Secţiilor Neonatologie”, spun reprezentanţii Intact.

Alte nume cunoscute implicate în proiect sunt Octavia Geamănu, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea, Cãtãlin Scărlătescu, Dani Oţil, Dan Capatos, Liviu Vârciu, Cristi Iacob, Rãzvan Fodor, Speak, Oase, Florin Ristei, Mihaela Cãlin, Vali Butnaru, Cosmin Seleşi, Andrei Ştefănescu, Şerban Copoţ, Dan Badea, Aurelian Temişan, Cristian Brancu, Cris şi Vlad, Nicolai Tand, Alex Velea şi Mario Fresh, Gabriela Cristea, Florentina Fântânaru, Sabina Iosub, Mircea Badea, Adi Ursu sau Radu Tudor.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • costel costel
    3 milioane in contul lui mile
    astept dovezi de la antene ce fac cu banii

    Voiculescu a donat ceva?
  • Coco Coco
    Doar un nebun i-ar da bani infractorului dovedit Voiculescu.
  • jk jk
    Marian
    Da sunt cumva de acord ca puteai sa donezi fără a face public
    Dar sa zici ca au atatea pacate...Cine nu are pacate sa fim seriosi?
    Plus ca suntem in zona asta,poate vor antenistii sa se curețe, mai stii?
    Si nimeni nu te pune sa donezi.O faci daca vrei. Daca nu,poti dona si altundeva. Asta a fost actiune publică probabil ca n au mai facut daca nu ma înșel de la colectiv si daca e pe bune ce au zis suma strânsă si daca 100% se va aduce in cauza respectiva,e ceva de apreciat
  • costel costel
    mile nu mai fi invidios pe audientele rat acolo nu comentezi?
    pai daca facea pro teledon aparea postacul mile sa ne zica ca la cati bani scoate din publicitate mai are nevoie de teledon? ca de ce nu doneaza pro
  • Marian Marian
    Allex te credeam mai inteligent fara suparare , sa spui ca este de admirat ce face acest trust este sfasiitor sa ceri bani acestui popor care si asa este napastuit de soarta , nicio tara nu a facut asa ceva, te trezesti tu un trust cu pacate multe sa faci asa ceva , sunt muti oameni care doneaza dar o fac in tacere nu sa te lauzi pe ecrane mai ales cu acesti indivizi , pacat ca se ajunge aici trebuia parlamentari si indivizi care au jefuit tara asta sa doneze , sper sa fie real tot .
  • Silvia Silvia
    Unde sunt parlamentarii si cei cu pensii speciale si membri guvernului si....toți cei cu venituri mari
  • costel costel
    si sa nu uit de scoala intact media academy
    cursurile costa destui bani, sa ia de acolo
  • costel costel
    cum a zis si vremea; o minuscula parte din bani la donatii, o mare parte din bani intra in contul antenelor
  • Ina Ina
    Sper sa nu fie nimic in spate si nici audienta ,ca acesti bani sa meargă acolo unde trebiuie.Sper ca si cei din conducerea țării sa doneze sper.Problema e sa putem sta acasa ,da sunt oameni care trăiesc de la salar la salar si daca raman fara servici e cam , ,,problema eva suntpestrazi oameni mai mulți, nu_i intreaba nimeni /poliția nimic grupuri de romi, pe ici pe colo cerșetori care iar nu sunt întrebați. Cu ei nu se face nimic ? Merg pe străzi servicii nu au liberimerg daca sunt purtători ce se intampla .
  • Allex Allex
    Felicitari Intact Group! Tot ce se face pentru sprijinul acestei situații este admirabil! Pentru perioada care va urma, nu ar mai trebui existe Pro Tv, Antena 1, Digi etc. , ci televziune care transmite informație obiectivă și asumată.
  • Dan Dan
    Ar trebui in primul rind cintaretii și cântărețele sa dea bani ca au cistigat destul din cântările plătite de primarii, evident de noi.
  • jk jk
    @Iuli
    Si noua grafica
  • vremea vremea
    hop calamitatea, hop si teledonul
    opinia mea personala o parte din banii adunati o vor dona pentru a cumpara cele necesare dar cred ca o suma importanta o vor pastra pentru trustul lor ca na, e criza mare !
    Nu am incredere in a dona nici macar 1 euro acestui trust.
  • geo geo
    Sa dea, in primul rand, ei, vedetele platite lunar cu mii de euro !
    Mi se pare o ipocrizie maxima sa zici altora, nu conteaza ca ai venituri mici, doneaza cat poti iar tu sa nu spui ca dai macar un leu !
  • Iuli Iuli
    Antena1 lanseaza de luni, 30 martie, Observator Sport, ora 20.00
    Acum nu stiu ce imagini din sport vor difuza, ca nu mai se joaca

Trimite un comentariu

sus