Skip to main content

Redactorul-șef Capital.ro, Anca Andrei, cea care a schimbat radical site-ul în ultimii ani, "își ia o pauză"

 
Redactorul-șef Capital.ro, Anca Andrei, cea care a schimbat radical site-ul în ultimii ani, "își ia o pauză"

Mișcări la vârful redacției publicației Capital. Redactorul-șef Anca Andrei, artizanul schimbării radicale a publicației din ultimii ani, "își ia o pauză" de la conducerea redacției.

Publicitate

Pleacă Anca Andrei de la conducerea redacției?

Contactată de Paginademedia.ro, Anca Andrei a declarat că urmează o perioadă în care va decide ce va face.

În perioada următoare, atribuțiile de coordonare editorială vor fi preluate de Valentin Vioreanu.

Anca Andrei, pentru Paginademedia.ro:

"Am discutat cu managementul companiei și i-am spus că urmează să îmi iau o perioadă de pauză. Este o perioadă de o săptămână-două, în care analizez ce voi face, dacă mă orientez către alte propuneri și oferte, dacă mă întorc sau dacă mă voi ocupa de proiectele personale (Anca Andrei a dezvoltat și site-ul VoxBiz.ro).

Mă gândesc în ce direcție o voi lua."

De ce această pauză?

"Oboseala acumulată și suprasolicitarea și-au spus cuvântul și au avut efect asupra sănătății mele. De aceea am considerat că este mai bine să îmi iau o pauză. Nu este o demisie, este doar o perioadă după care voi lua o decizie", a declarat Anca Andrei pentru Paginademedia.ro

Anca Andrei a venit la conducerea redacției Capital în urmă cu aproape doi ani, în iulie 2018. După venirea ei, site-ul a fost transformat radical. La fel politica de titrare.

Anca Andrei, pentru Paginademedia.ro:

"Eu am venit la Capital cu un scop clar. Atunci, site-ul era la 50.000-80.000 de unici. Am încercat să aduc Capital într-o zonă care să atragă un public cât mai mare. La început, titrarea era destul de agresivă, pentru că noi trebuia să creștem,

Politica de titrare s-a mai schimbat și în ultima perioadă. Sigur, încă mai există exagerări în titluri, cu care nu sunt de acord."

Anca Andrei, Carte de vizită: 

Anca Andrei a venit la Capital.ro după doi ani la bugetul.ro și Știripesurse.ro. Până în 2016, a lucrat doi ani la Parlamentul European, asistent al vicepreședintelui PPE Marian Jean Marinescu (PNL). Înainte, a fost PR Manager la firma de avocatură a lui Cătălin Predoiu și la Westgate.

În urmă cu zece ani, a lucrat, printre altele, la departamentul de PR al Pro TV și la ziarul Libertatea.

A lucrat și în comunicare politică, pentru Cătălin Predoiu (PDL), Laurențiu Mironescu (PD) și Marian Jean Marinescu (PNL).

 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu