Skip to main content

AUDIENŢE. Patru din patru. Asia Express, show-ul Antenei 1, lider de audienţă patru zile pe săptămână

 
AUDIENŢE. Patru din patru. Asia Express, show-ul Antenei 1, lider de audienţă patru zile pe săptămână

AUDIENŢE. Patru zile din patru, pe primul loc. Asia Express este cel mai urmărit show al Antenei 1, în momentul de faţă, şi unul dintre cele mai vizionate din această primăvară.

Publicitate

În săptămâna care tocmai se încheie, emisiunea produsă de Mona Segall a înregistrat cifre mari de audienţă şi patru seri a fost lider în prime-time.

Cel mai bine a stat în urmă cu două seri, miercuri, când show-ul a înregistrat un record de audienţă, cele mai bune cifre scoase de o ediţie în toate cele trei sezoane. Aproximativ 1,8 milioane de telespectatori s-au uiat, în fiecare minut, la emisiunea postului Intact.

Miercuri a fost şi seara eliminării din concurs a cuplului de influenceriţe Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan.

Cele mai mici cifre din săptămâna au fost chiar duminică, când show-ul a fost urmărit de 1,5 milioane de telespectatori.

Show-ul are fani şi la oraşe, unde aproximativ 900.000 de telespectatori, în medie, s-a uitat la fiecare ediţie de săptămâna acesta.

De asemenea, aproximativ jumătate de milion de telespectatori tineri s-au uitat la emisiune. Cele mai bune cifre au fost marţi şi miercuri.

De altfel, emisiunea, fiind filmată acum câteva luni, este şi printre singurele producţii TV care nu au fost afectate de Coronavirus. Multe altele, ca Vlad de la Pro TV (programat lunea) sau Las Fierbinţi (programat marţea şi joia), au fost suspendate o perioadă.

Miercurea, la bătaie cu Asia Express, Pro TV a pus show-ul Gospodar fără pereche.

Emisiunea a scos cifre bune şi toată luna martie. S-a clasat pe locul trei la nivel naţional şi în mediul urban, fiind depăşit doar de Românii au talent şi Acces Direct (cu serialul Vulpiţă). Pe segmentul comercial, show-ul s-a clasat pe locul doi, după Românii au talent.

Vezi aici toate cifrele pe care le-a înregistrat Asia Express în luna martie

Audienţele show-ului Asia Express, de la Antena 1, în săptămâna 5-8 aprilie 2020:

Asia Express - Antena 1 NATIONAL URBAN COMERCIAL
Duminica (5 apr) 1.588.000 (9) 843.000 (8.9) 444.000 (10.5)
Luni (6 apr) 1.714.000 (9.8) 898.000 (9.4) 480.000 (11.4)
Marti (7 apr) 1.648.000 (9.4) 930.000 (9.8) 529.000 (12.5)
Miercuri (8 apr) 1.844.000 (10.5) 1.013.000 (10.6) 535.000 (12.7)

GALERIE FOTO.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    Costi ,te anunt cu regret ca nu sunt pensionar cum zici tu mai am mult pana la pensie ,voi astia care urmaresc antena a-ti fost invatati sa jigniti tot timpul ce nu va convine , jigniti pe toata lumea gradul vostru de inteligenta lasa de dorit , mocirle asa cum le numesti tu antena nu le intrece pe cele de la pro , are si pro belele dar nu ca antena . Asia facuta de americani este cu muuuuuuuuuuuuuuult peste ce face postul tau favorit da cu alt nume,
  • Dragos Dragos
    Si ProTV-istii si Antenistii se agita degeaba aici. Toata piata media de aici si din lume are de suferit in perioada asta. Reclamele sunt prea putine pentru a acoperi costurile de productie din perioada asta. Si Asia Express si Romanii au Talent au niste costuri de productie foarte mari. Totul se va vedea in productiile de la toamna. Vom vedea daca televiziunile vor gasi resursele necesare pentru preselectiile urmatoare, cat si pentru celelate proiecte care implica vedete, care nu se multumesc deloc cu putin, cand e vorba de reality show-uri precum Asia Express sau Ferma.
  • George George
    Exact mile Mile RzV Razvan , eu folosesc doar un nume tu
    de la mile m mic cu comentariile sterse ai aparut cu Mile cu M mare poate ai noroc acum hahahaa
  • costel costel
    ce nume va mai dati , nu puteti cu acelas , folositi doar unul , ca ziceti acelasi lucru, acces direct cu vulpita , din 1 milion 800 mii doar 219 000 public tanar , va faceti de ras, o singura emisiune le ridica parul in cap antenistilor zi de zi , romanii au talent cu 16 rating in martie
  • vasile vasile
    ha ha ha , au navalit antenisiti , suparati rau, v-a tras romanii auu talent iar in teapa
    dezastru aseara de 4 ori rating peste
  • Gheorghe Gheorghe
    Rzv,daniel,Andrei,A,mile,Mile,Mario,Tom,Marius,Razvan e acelasi Razvan Putina obsedat de televizor si de Antena 1,oameni fara creier care fac 1000 de nume doar sa comenteze pe aici
  • milisor milisor
    exact , degaba face rating asia express , si acees direct are rating , daca e ieftin si plictisitor (deci rezulta ca si asia e ieftin si plictisitor) , asa de disperati milre, Mile , Razvan , RzV , Mario , A si alti antenisti

    mai si zic de altii , ei facand acelasi lucru , laudand un post , nu va e rusine , doar ei pot face
    romanii au talent a spulberat concurenta aseara , antena umilita
    asia mereu sub rat
    in martie romanii au talent 16 rating iar asia nici nu a atins 10
  • Jacky Jacky
    asia are un public tanar si educat , romanii au talent preferat de pensionari

    romanii au talent , imperiul leilor , visuri la cheie , romania te iubesc are un public tanar si educat , acces direct , sacrificiul , te cunosc de undeva , next star , xfactor (se mai face oare?) , mai nou si iumor preferat de pensionari
    sa nu uit de noua emisiune mireasa tot pentru pensionari
  • Tom Tom
    "Zuzu,Valerian ,Bogdan,Rzv e acelasi Doru obsedat de televizor si de Pro tv ,oameni fara creier
  • Jerry Jerry
    Marian iar il asculti pe mile ce debiteaza pe aici? Mai sunt 2 echipe (cam 2 saptamani) si gata emisiunea.
    Atunci scapam de mile. El comenteaza cand o duc bine Antenele. Cand e pe 2 sau 3 e plecat pe Marte.
  • Zuzu Zuzu
    Iuli mai lasa serialele turcesti si o sa vezi filmele de top.
    Filme de top au fost la inceputul anului. Sau premierele de la sfarsitul anului 2019. Chiar si luna trecuta, vezi topul filme martie.
    King Arthur, 007, Kong astea sunt filme de top.

    Vezi ca de Paste avem filme de top la Pro. Exodus, Titanic. Te uiti sau tot la turcisme?
  • Marian Marian
    Mile antenuta ta a avut noroc cu carantina altfel nu se ajungea aici ,ca altfel era jos , stai sa se termine sa vad daca mai esti pe aici dar pro cu filme face mult mai mult decat antenuta ta ,
  • Iuli Iuli
    @zuzu, care filme de top? Ca au doar rereredifuzari
  • Marian Marian
    Dumineca ,lunea si martea creste dupa film sau serial asa ca nu va mai umflati in pene ca nu tine , emisiune regizata sa castege Bontea cu Fodor , mile la inteligenta ta nu ma surprinde cu nimic pana va ajunge sa faca audiente ca RAT mai dureaza , si vezi ca si aseara antena a fost umilita ,
  • Jerry Jerry
    Cea mai buna emisiune ramane tot Romanii au talent. Zi de zi luna de luna sian de an ramane emisiunea cu cele mai mari audiente. Bravo!

Trimite un comentariu

sus