Skip to main content

Chefii se întorc la cuţite, însă doar pentru două ediţii. Nicolai Tand, Antonio Passarelli şi alţi şapte chefi vor fi concurenţi

 
Chefii se întorc la cuţite, însă doar pentru două ediţii. Nicolai Tand, Antonio Passarelli şi alţi şapte chefi vor fi concurenţi

Chefi la cuţite pentru două ediţii. Antena 1 aduce, la finalul lunii aprilie, două seri ale show-ului cu chefii Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu. Totul va sta sub titlul Titani la cuţite.

Publicitate

De ce această denumire?

Emisiunea va fi pe 29 şi 30 aprilie, iar formatul va arată uşor diferit faţă de cel obişnuit. În loc de concurenţii care vin în mod normal, de această dată vor fi tot „chefi” cunoscuţi, după cum anunţă reprezentanţii postului.

Nume ca Nicolai Tand, Gabi Toader, Orlando Zaharia, Stefan Popescu, Antonio Passarelli, Simona Pope, Florin Ivan, Maria Burlacu şi Gabriela Pascaru vor fi jurizaţi „pe nevăzute” în show-ul Antenei 1.

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu vor juriza preparatele, iar premiul pus în joc va fi o statuie cu unul dintre cei trei chefi, care va sta în platoul emisiunii când vor avea loc filmările pentru sezonul opt.

Reamintim că planurile posturilor TV au fost date peste cap de pandemia de coronavirus. Filmările mai multe show-uri, printre care şi Chefi la cuţite sezonul opt, au fost întrerupte.

Mecanismul celor două ediţii. Cei nouă chefi vor pregăti câte un preparat. La fel ca şi în cazul degustărilor pe nevăzute, chefii vor încerca să ghicească cui aparţine fiecare farfurie şi îşi vor forma echipele în funcţie de ce gustă.

Fiecare echipă va avea apoi de gătit pornind de la o anumită temă, iar de această dată Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu trec şi ei la treabă. Câştigătorii vor fi stabiliţi în urma degustărilor efectuate de diverşi invitaţi.

Ce spun Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu?

Cătălin Scărlătescu: „A fost o altfel de competiţie chiar şi pentru noi. Dar a ieşit foarte mişto. Suntem cu toţii din aceeaşi breaslă, ne ştim de ani de zile, dar nu am mai avut ocazia să gătim împreună până acum şi, vă daţi seama, fiecare are păsărelele lui în bucătărie. A ieşit..ce trebuie.”

Florin Dumitrescu: „Nivelul competiţiei va fi unul foarte ridicat, farfuriile vor arăta spectaculos, trecem la un alt nivel de data asta. În plus, nu vom mai da sfaturi de pe margine, ci vom fi şi noi în mijlocul acţiunii şi vom găti cot la cot cu cei din echipa noastră.”

Sorin Bontea: „A fost prima oară când noi trei ne-am revăzut după ce m-am întors din Asia Express. Se lasă cu cadouri, glume cât cuprinde, dar la final ajungem la cuţite. Eu am prins şi mai tare gustul competiţiei, mi-a fost dor de bucătărie şi...cine nu ar vrea să i se ridice statuie.”

GALERIE FOTO

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Boro Boro
    Frumoasa initiativa acestei emisiuni! Insa, lipseste un bucatar extrem de popular. Ma refer la domnul Horia Virlan. Oare a fost invitat?
  • Iulian Iulian
    jk, pai daca tine pandemia pana pe la sfarsitul anului, ce mai da Antena 1 ? Sau Pro TV.
    Vine vara acum, avem vacanta, multe posturi TV au doar reluari. Mai bine pastrezi ce mai ai si le dai la toamna. Sa nu ne miram daca avem Romanii au talent editiile live la toamna.
  • jk jk
    De ce nu incep cu edițiile deja înregistrate?
  • Mile Mile
    O idee foarte buna , e nevoie de calitate, ai curaj , prezentați audiente , ce va e frica

Trimite un comentariu

sus