Skip to main content

Unul din cei mai vechi producători de la Antena 1 s-a stins. Colegii, mesaje emoţionante pe TV şi pe Facebook

 
Unul din cei mai vechi producători de la Antena 1 s-a stins. Colegii, mesaje emoţionante pe TV şi pe Facebook

Cristian Pavelescu, unul dintre cei mai vechi producători ai Observatorului de la Antena 1, s-a stins. A fost răpus de o boală incurabilă la vârsta de 54 de ani.

Publicitate

A intrat în trustul Intact în urmă cu aproximativ 20 de ani, în anul 2000. Cristian Pavelescu, cunoscut printre colegi ca "Zefi" (de la Zefirelli), a fost, printre altele, producător al Observatorului de 13:00, apoi de 16:00 si 23:00.

Multă vreme a fost vocea de pe jurnalul de pranz şi de după-amiază al Antenei.

În ultimii ani, după ce Observator a trecut la emisia HD şi a început emisiile din noul platou a fost producător de wall, responsabil cu tot ce se difuza în wall-ul Observator.

Dispariţia s-a a stârnit un val de tristeţe printre colegii şi foştii colegi ai săi. Alessandra Stoicescu a citit, la jurnalul de aseară, un mesaj emoţionant:

„În desfasuratorul Observatorului scrie acum doar off Zefi si poate ca niciodata n-a fost mai potrivită o denumire. Off pentru ca asa se cheama in limbajul nostru acele stiri citite doar de catre prezentator, Zefi pentru ca este vorba despre unul dintre cei mai vechi si mai dedicati oameni pe care i-a avut Observatorul.

Este o lectie de televiziune pe care o tinem in memoria unuia dintre cei mai talentati producatori ai Observatorului asa cum si noi, aproape toti cei care muncim astazi aici, am primit lectii de televiziune de la Cristian Pavelescu.

Producator dar si voce a Observatorului, Cristian Pavelescu n-a fost supranumit Zefireli degeaba. Demn, profesionist si discret chiar si atunci cand durerile nu-i dadeau voie nici sa respire, infocat suporter al lui Dinamo, Zefi ne-a fost coleg, profesor, producator iar de astazi, exemplu etern.

Of Zefi, Odihneste-te in pace!”

Mulţi dintre colegi şi-au exprimat regretul în mesaje pe Facebook, Oameni ca Andreea Berecleanu, Simona Gherghe, Bogdan Alecsandru sau Andreea Gherasim:

- Andreea Berecleanu: „Astazi s-a dus la Cer unul dintre cei mai talentati, modesti si buni oameni, Cristian Pavelescu. L-am cunoscut in 2003, l-am avut producator sute de jurnale, aveam multe afinitati. Nu ne lega doar o conversatie despre job, aveam si alte discutii despre viata (...)”

- Simona Gherghe: „Oare cati ani am lucrat impreuna? 8,9? De fapt, daca stau bine sa ma gandesc, mai toata perioada mea la stiri a fost legata de Zefi. Ani de zile, a fost producatorul jurnalelor pe care le-am prezentat.

Un om bun, artist, de-o politete rara. De cateva ore, de cand am aflat ca s-a stins, ma tot gandesc la Cristi Pavelescu, Zefi... si nu-mi vine sa cred. Drum bun in lumina, Zefi!”

- Andreea Gherasim: „Oamenii buni nu mor niciodată ! Zefi, aşa cum îi spuneam noi în redacţie a fost unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am întâlnit de când am intrat în televiziune. Senin şi plin de viaţă. Nu avea niciodată zile proaste. Era mereu plin de energie.

Deseori mă întrebam cum reuşeşte. A fost unul dintre cei alături de care am crescut la Antena 1 şi care mi-a dat sfaturi pe care le voi păstra întotdeauna într-un loc “special” , aşa cum era şi el şi tot ce a însemnat proiectul Observator Special. Rămâi cu bine, om bun!”

- Bogdan Alecsandru: „De ieri, de când am aflat, nici nu ştiu cum să diger "informaţia" asta. Tot stau şi zic: n-are cum. Sper în continuare că e un fake-news, că la cât de "verde" erai, Cristian Pavelescu, nu credeam că ceva ţi se poate întâmpla. Mai ales asta.

Eu pe Pavelescu "îl ştiu" de 20 de ani. După voce. M-a purtat prin poveştile de la Observator şi, apoi, prin reclamele de la Jurnalul. N-ai cum să nu îl ştii, cu toţi îl ştiam. Când am ajuns în Antena 1 m-a izbit vocea pe care o cunoşteam de ani, povestitorul. Şi am vorbit de parcă eram prieteni încă din anii de demult. Un om disponibil, calm, calculat şi pe lângă toate astea, un profesionist desăvârşit.

Genul de om rar. Evident că nu am avut timp niciunul să îi oferim mai mult. Cred ca e cel mai mare regret faţă de el.

Hai, Pavelescule, ca avem nişte wall-uri....”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • polbac polbac
    @Penibililor - ***, acum este vorba despre un om al A3, atat si nimic mai mult.Se vede , nu te poti abtine, postac infect ,ce esti!
  • RzV RzV
    @Iuli Stoiceasca la fiecare stire indiferent cat de tragic ar fi subiectul are aceeasi fata care ma face instant sa schimb programul. Nu zic sa planga in direct dar nici chiar la orice prezinti mai ales in situatia actuala cand toti asteptam vesti despre cand se va termina toata criza asta si ne vom putea relua viata normala si parca la ea nu se intampla nimic, totul e roz. Si am mai auzit persoane care au observat acelasi lucru la ea si sigur se va vedea in audiente in viitor. Dar totusi vorbim alt subiect la o stire cu alt subiect. Pacat de acest om, indiferent unde lucra, era un profesionist pe meseria lui si este o pierdere. Condoleante.
  • Penibililor Penibililor
    Vedeti ba ca au murit si altii la Pro.
    O stire nu faceti si voi? Doar cu antenele?
  • Iuli Iuli
    Am văzut mesajul Stoiceascai și nu a fost nimic emoționant în vorbele și figura ei, o persoană falsă! Mai bine băgau o voce de fundal pe material decât sa ne zică ea ce rău îi pare, cu zâmbetul pe buze.

    Andreea Berecleanu era cea mai potrivită pentru observator! Știa cum să ajungă la publicul de acasă.
    Că audientele erau/sunt mici asta este vina imaginii de brand a Intact.
  • R R
    Dumnezeu să-l ierte!

Trimite un comentariu

sus