Skip to main content

Ce a omis România TV când a promovat "Accidentul de elicopter al lui Marcel Vela"? Cu "Imagini de la tragedie"

 
Ce a omis România TV când a promovat "Accidentul de elicopter al lui Marcel Vela"? Cu "Imagini de la tragedie"

DERAPAJ. Artificiu pentru atragerea audienţei. "S-a prăbuşit cu elicopterul. Imagini de la tragedie". "Imagini în premieră de la incidentul aviatic". "Cum l-au găsit salvatorii pe Marcel Vela". Sunt câteva dintre textele care rulau aseară pe România TV. Cu Breaking News între ele.

Publicitate

Textele au fost date de postul de ştiri, în buclă (când în partea de sus a ecranului, când pe burtieră).

A avut un accident de elicopter Marcel Vela? S-a întâmplat acum, de este Breaking News? Marcel Vela a avut un astfel de accident dar în ...decembrie 2007, detaliu pe care burtierele România TV l-au omis, în intervalul monitorizat de Paginademedia.ro

Burtierele curgeau şi promovau informaţiile serii (printre care "Gigi Becali ne spune cine este Satana din politică"). Informaţii actuale (că urmează Gigi Becali sau "Date de ultimă oră din comandamentul coronavirus"), erau puse în aceeaşi serie de burtiere cu "Accidentul de elicopter al lui Marcel Vela".

În timpul interviului cu Gigi Becali, luat "la Palat" de către Cristina Şincai, un timbru de pe ecran, cu poza ministrului Marcel Vela, atenţiona că "URMEAZĂ: S-a prăbuşit cu elicopterul. Imagini de la tragedie"

Abia în jurul orei 23.30 a fost difuzată povestea, cu declaraţiile lui Marcel Vela, cu imagini şi cu inserarea detaliului care a lipsit când materialul a fost promovat: data accidentului, adică 2 decembrie 2007.

Aceasta este ordinea în care curgeau textele care promovau materialul cu Vela. Niciunul nu vorbea despre dată. Textele veneau imediat după două titluri de actualitate (coronavirus).

1. Date de ultimă oră din comandamentul coronavirus

2. Situaţia gravă ajunsă la Ministerul Sănătăţii

3. Ora 23.00: Accidentul de elicopter al lui Marcel Vela

4. Unde s-a prăbuşit cu elicopterul Ministerul de Interne

5. Breaking News

6. Ora 23.00: Imagini în premieră de la accidentul aviatic

7. Ora 23.00: Imagini cu elicopterul praf in buza prapastiei

8. Ora 23.00: Cum l-au găsit salvatorii pe Marcel Vela

GALERIE FOTO. România TV şi accidentul de elicopter al lui Marcel Vela

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • VALENTIN MAGUREANU VALENTIN MAGUREANU
    NU SE VEDE CINE NE CONDUCE? *** FUNCITIONALI *** CARE AUTORITATILE ROMANE? DE 30 DE ANI AUTORITATILE ROMANE AU AVUT AVUT GRIJA DE JAFURILE DIN ROMANIA.SI DUPA 30 DE ANI PE AUTORITATILE ROMANE LE-AU GASIT PIOSENIA GRIJA FATA DE POPOR TOCMAI IN 2020 PE TIMPUL CRIZEI. NU AU FACUT NIMIC AUTORITATILE PE TIMPUL 'PANDEMIEI'' SI A STARII DE URGENTA. LA COTROCENI AVEM UN *** PE NU KLAUS WERNER JOHANNIS ZIS SI SPARANGHEL SAU GUVERNUL MEU. AUTORITATILE ROMANE AU GESTIONAT ACEASTA CRIZA ECONOMICA PANDEMIE STARE DE URGENTA SI IZOLARE IN CASE DUPA GURA *** A LUI CU ''STATI IN CASE'' DE OCHII LUMII CAND ''AUTORITATILE'' ROMANE INST AU ACCTIONA LA COMANTA S.R.I.-ULUI DUPA SPUNEA ANALISTUL POLITIC VALENTIN STAN INTR-O EMISIUNE A LUI MARIUS TUCA!
  • Cosma Dorina Cosma Dorina
    Acest post Romania tv face asemenea postari într-o veselie si da, își bate joc de oameni pt.audienta.Nu sunt profesioniști sau seriosi deloc.
    Si eu i-am sancționat cu scoaterea de pe grila pe care o urmăresc zilnic.
  • Bipbip Bipbip
    Romania TV a omis ceea ce ati omis si voi, in goana asta de *** dupa click-uri... Asa ca nu mai pozati in fecioare neprihanite!
  • Szoke Richard Szoke Richard
    Degeaba ne agitam... degeaba constatam derapajele jenante. Postul Romania Tv continua sa emita si sa duca grav in eroare. Si degeaba noi stergem din lista de canale sau nu ne mai uitam la acest post greu de descris in cuvinte, ca cei de varsta a treia se vor uita in continuare, le vor face audienta in continuare si ce e cel mai grav, vor "servi" fara sa cerne tot ce li se pune pe tava.
  • Padurariu Rodica Padurariu Rodica
    Rușine ROMÂNIA TV pentru titlul și informațiile eronate... totul pentru a tine telespectatorii cu sufletul la gură..... să stea în fata TV să aștepte știrea,, Bomba"cum se exprimă moderatorii care în realitate este o știre mincinoasă de ***.... Totul pentru reiting,,, Rușine "" ""
  • Valentin Valentin
    EU NU NU MAI M-AM UITAT LA TV DE ȘASE ANI LA ROMÂNIA TV DE ȘASE ANI. ESTE MANIPULARE LA GREU ÎN TELEVIZIUNILE ROMÂNIA TV ȘI LA ANTENA-3 !!!!!
  • Marginean Gh. Marginean Gh.
    Vreau sa vad ce măsuri ia CNA ul la o asemenea bătaie de joc la adresa telespectatorilor.Eu la m sancționat pe acest post tv lacom și nesimțit chiar de azi la m anulat din toate televizoarele pe care le am.Astept reacția CNA.
  • Dan Dan
    Ehe, daca ati sti de cate ori au facut asta, e deja un obicei, o politica la ei! Derapajele sunt obisnuinte la acest post de televiziune!
    Greseste cine ii mai urmareste si cine nu ii sanctioneaza asa cum ar trebui!
  • VLAD VLAD
    Un post tv. de o calitate fff slabă ( mă abțin să le spun direct ) Am renunțat demult să mai vizionez acest " post tv " ...
  • david david
    Sa vedem masuri de sanctionare de la specialistii de la CNA. Parca unii au lucrat la ***. Absolut revoltator.
  • Raceanu Constantin Raceanu Constantin
    Noi vedem, ei nu văd și cu asta CNA-ul zice basta.
  • Maxim Maxim
    De ce CNA ul tace? Ce rost are acesta institutie? Sa protejeze televiziunile care nu fac altceva decat sa tina mintea oamenilor simpli in bezna? O mizerie ce consiliu politizat si plin de slugi care niciodata nu si-a facut datoria, dar consuma o groaza de bani de la stat. Bani din tacele oamenilor. Asta e legea aidiovizualului? Chiar nu face nimeni nimic impotriva minciunii, exagerarilor, mizeriei care a ajuns televiziunea in Romamia?
  • Stan Pățitu Stan Pățitu
    Felicitări autorului!
    Pe fondul instigațiilor la revoluție din sectorul 5 București (marca pesede) și alte ciocniri violente între poliție, jandarmerie și așa ziși recalcitranți, Săcele Brașov, Prahova sau Hunedoara, apare acest anunț fals ore în șir: Accidentul de elicopter al lui Marcel Vela. De ce strigau recalcitranții: revoluție? De ce în același timp pe benăre apărea știrea falsă cu accidentul de aviație și imaginea ministrului de interne Marcel Vela, care s-a prăbușit cu elicopterul? Știrea zis falsă era o manipulare de instigare la revoluție din partea pesede, care au orchestrat și plătit astfel de ciocniri violente cu poliția și jandarmeria. Unul dintre recalcitranți, instigatori, îl chema pe Johannis să vadă cît de violenți sînt polițiștii și îndemna la revoluție. De ce comentatorii România TV nu au comentat și îndemnul la revoluție? România TV a omis, nu întîmplător, și faptul că ”recalcitranții”, instigatori plătiți pentru violență, strigau: revoluție! Ministrul de interne Vela acuza deja în cursul săptămînii că pesediștii organizează astfel de incitări la revoluție, pentru care suporteri mediaci pesediști îi cereau dovezi tot în cursul săptămînii. Probabil știrea falsă era parola de declanșare a unei revoluții, revoltă, cu scopul de a da jos guvernul și pe președintele Johannis.
  • jk jk
    Facem pariu ca nu se va sancționa, sau daca da,maxim cu somatie?!
  • GHEORGHE IONITA GHEORGHE IONITA
    Opriți postul mortuar și mincinoși afară cu CORPOS.

Trimite un comentariu

sus