Skip to main content

TVR 2 aduce o nouă emisiune, pe fondul pandemiei. Cinci zile pe săptămână, cu Iuliana Marciuc, Liana Stanciu, Marina Almăşan şi Irina Păcurariu

 
TVR 2 aduce o nouă emisiune, pe fondul pandemiei. Cinci zile pe săptămână, cu Iuliana Marciuc, Liana Stanciu, Marina Almăşan şi Irina Păcurariu

VIDEO. TVR 2 lansează un proiect în contextul pandemiei de coronavirus. Gazde vor fi realizatoarele TVR - Iuliana Marciuc (Destine ca-n filme), Liana Stanciu (În direct cu viaţa), Marina Almăşan (Femei de 10, bărbaţi de 10) şi Irina Păcurariu (Reţeaua de idoli)

Publicitate

Producţia vine sub genericul #deacasaimpreuna şi debutează azi, 27 aprilie, de la ora 20:00.

Vor fi cinci ediţii pe săptămână, programate astfel: Luni (de la ora 20:00) şi Marţi, Miercuri, Joi şi Vineri (fillere de 20 de minute, de ora 18:35)

- Luni (20:00) - O ediţie de oră, în care vor fi compilate momente din emisiunile fiecărei realizatoare

- Marţi (18:35) - Liana Stanciu

- Miercuri (18:35) - Marina Almăşan

- Joi (18:35) - Irina Păcurariu

- Vineri (18:35) - Iuliana Marciuc

Vor fi interviuri şi reportaje, toate realizate online în ultimele şapte săptămâni de distanţare socială, spun reprezentanţii TVR.


Ce spun cele patru realizatoare ale postului public despre proiect: Jurnalistul din mine nu a putut sta de-o parte”


Irina Păcurariu: „Nu cred că ne-am deconectat vreodată, chiar dacă oamenii nu ne-au văzut împreună la televizior. Încercăm să-i facem pe telespectatori să fie parte din povestea noastră. Era momentul ca tot ceea ce am adunat să fie împărţit cu ei.”

Liana Stanciu: „Nu este ceea ce facem noi în mod obişnuit, ci mai degrabă ceea ce am făcut în ultimele şapte săptămâni, când toţi am trăit într-o formă de izolare. Jurnalistul din noi însă nu a putut să doarmă, vă garantez! Avem foarte multe lucruri interesante de povestit. În prima ediţie o s-o cunoaştem pe Ana Maria Stancu, dar şi pe roboţeii ei. Doamna este inginer şi CEO la RoboHub, iar unul dintre roboţii construiţi de ea e programat să dezinfecteze inteligent spaţiile din spitale.”

Marina Almăşan: „În prima ediţie vom merge acasă la Rona Hartner, pe care criza a prins-o tocmai pe Coasta de Azur. Le-am pus şi întrebarea ce vor face după ridicarea interdicţiilor.”

Iuliana Marciuc: „E o plăcere să vorbim fiecare de la noi de acasă şi să putem fi totuşi împreună. Jurnalistul din mine nu a putut sta de-o parte nici în această perioadă, aşa că am realizat deja pe zoom interviuri cu mulţi eroi, o mare parte dintre ei din comunitatea „Destine ca-n filme”. Unele dintre interviuri sunt postate deja pe Facebook-ul emisiunii sub titlul „Destine în filmul izolării”, a spus realizatoarea.

VIDEO. #deacasaimpreuna | Promo

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    Sunt trist pentru că încerc să înțeleg doleanțele voastre și mă gândesc la ce a spus Andrei Gheorghe după ce a plecat de la ProFM ultima oară: „Sunt bătrân. There is no country for old man!”

    Publicul vrea să vadă oameni tineri, însă sunt puțini tinerii care au ceva de spus și care au un nivel de exprimare bun și fluență în ideile exprimate.

    Doamnele prezentate aici sunt realizatoare valoroase și cred că ar fi buni mentori pentru câteva tinere talente.
    În muzică avem un nou val, probabil și în zona realizatorilor TV este loc pentru tineri talentați.
  • Veorica Scaipista Veorica Scaipista
    Sunt x si fac bani de acasa, padon dau un live de 5 minute pe saptamana sa justific salariul de la stat. Nu le e rusine?
  • Lara Tătaru Lara Tătaru
    Doar la TVR există ore de difuzare din astea din pivniță... 18:35...
    Mi se pare nedrept că nu au pus de la 19:27! Atunci aveam timp.

    @Iuli Încă se screm așa pentru că unii încă mai sclavagesc pe analog prin diverse zone din țărișoară, nu toată lumea a schimbat în 2020 tubul catodic cu plasmoace de 1000+ lei... Unele bunicuțe nici pensia n-o au atâta...
  • Petruț Petruț
    Ce-și dorea Păcurariu să spune e "Nu cred că ne-am DECONTAT vreodată".
    *** TVR-ului la platane... Cu scorojirea pereților called Lienuța Stanciu... Bere gratis...

    O NOUĂ ZI- ACELAȘI PRIETEN... TVR IAȘI!
  • Anda Căcâcea Anda Căcâcea
    *** care vor să justifice cumva că încă mai iau bani de la proștii *** români cotizatori aka DE LA STAT... Mi-e o silă de ***.

    Abia aștept s-o văd pă nesătula Marciuc și dezgustătoarea Almășan fiind mari dive și pă online...
  • lili stan lili stan
    Omar ai perfecta dreptate! Cum sa aiba audienta TVR daca au ramas cu gratiile astea? Astia ne jignesc si cred ca o fac intentionat. Pacat.
  • Omar Omar
    Rog pe acesta cale conducerea TVR sa faca demersuri pt reintroducerea urgenta a taxei tv. Sunt dispus sa dau si 50 de lei pe luna, cu conditia ca respectivele forme de viata sa nu mai para niciodata pe tv. ceea ce judecand dupa cum arata toate, trebuia sa se intample acum 20 de ani. va rog, inca o data, scoaterea lor de pe sticla este un serviciu sanitar adus societatii. daca apar astea la televizor lumea o sa iasa urland din case si ne trezim ca batem USA la numarul de covizi pe cap de locuitor. cat despre jurnalism, lasati...lasati....
  • Iuli Iuli
    De ce tot pun astia de la TVR la fiecare promo sigla TVR1/2 și TVR1/2 HD? Știm că au trecut la HD, dar nici chiar așa, că sunt aceleași canale cu aceeași transmisie nu ca pe vremea TVR HD când difuza ce prindea de pe la celelalte posturi.
    Penibili!
  • Paco Paco
    Toate doamnele astea anacronice, care au mâncat banul public inventând numai platitudini, ni se bagă pe gât și-n pandemie. Deja tremură concurența, marile rețele internaționale sunt cu ochii pe ele, creatorii de formate deja fac coadă la poarta TVR pentru a le oferta!

Trimite un comentariu

sus