Skip to main content

Sacrificiul, „final de sezon”. Forțat. Serialul iese din grilă, după ce filmările au fost oprite de pandemie

 
Sacrificiul, „final de sezon”. Forțat. Serialul iese din grilă, după ce filmările au fost oprite de pandemie

„Serialul Sacrificiul – Alegerea ajunge la ultimul episod din acest sezon”, anunță Antena 1 într-un comunicat de presă. Este vorba despre un final de sezon forțat, deoarece filmările producției au fost oprite în urmă cu trei săptămâni, din cauza coronavirusului. 

Diseară va fi difuzat ultimul episod, filmat înainte ca pandemia să lovească România. 

Dacă nu ar fi existat criza de coronavirus, serialul nu și-ar fi încheiat actualul sezon în această perioadă. 

Publicitate

Reamintim că Sacrificiul a fost scurtat și mutat la altă oră, încă de acum o lună. În ultimele săptămâni a avut doar un episod de 45 de minute, în loc de trei episoade câte erau în mod normal și a fost difuzat după ora 22:00. 

De altfel, serialul produs de Ruxandra Ion nu este singura producție afectată de coronavirus. Încă de acum o lună au fost suspendate filmările pentru mai multe emisiuni: Next Star sau Chefi la Cuțite (Antena 1); Vlad, Imperiul Leilor sau Las Fierbinți (Pro TV); Bravo, ai stil! (Kanal D). 

Citește și:

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Steluto ! tocmai asta e chestia Asia se adreseaza unei categorii deloc neglijabila de mirlanei ciumeci avizi de sex si vulgaritati si daca astia sint multi si fac audienta ce mai conteaza obrazul antenei ? educatie prin TV ? a fost demult ! acum ne lamentam ca sintem din ce in ce mai prosti ( ca natie ) Asta sadesti ,asta culegi ! treaba este ca cna nu-si face treaba pe bani multi
  • Asia Express- un serial de foarte proasta calitate din toate punctele de vedere. Nu i-am inteles rostul niciodata. Vocabular de mahala, informatii inexacte, asa zise provocari prost gandite. Cred ca a avut vizualizari, doar ptr ca se astepta Sacrificiul. Sper sa scapam de asemenea orori!
  • @jk, avand in vedere ca serialul era difuzat dupa Asia Express (22.30/23.00) sigur o sa intre Observator 23 in loc.

    Antena1 o sa difuzeze Asia Express - Sezonul 1 din 26 Aprilie
  • Abia de acum va incepe sa se resimta criza si la televiziuni, termina si emisiunile filmate de anul trecut si vor ramane doar la filme, redifuzari si nimic nou si atunci vor scadea audientele, publicitatea si bugetele. Va fi dificil dupa aceasta perioada pentru unele televiziuni sa mai poata produce emisiuni cu un cost mare.

Trimite un comentariu