Skip to main content

Companiile, invitate să susţină un spital pentru bolnavii de Covid-19, proiect pornit de Auchan şi Leroy Merlin. Ce alte companii susţin până acum spitalul

 
Companiile, invitate să susţină un spital pentru bolnavii de Covid-19, proiect pornit de Auchan şi Leroy Merlin. Ce alte companii susţin până acum spitalul

Companii din toate domeniile sunt invitate să susţină utilarea unui centru de spitalizare pentru cei infectaţi cu coronavirus, dar în stadii non-critice, va fi amenajat lângă Bucureşti.

Publicitate

Mai multe firme susţin deja proiectul. A pornit de la Auchan, iar Leroy Merlin a dat spaţiul: o hală de 7.500 de metri pătraţi în zona Mogoşoaia.

Parteneriatul a beneficiat încă de la început de suportul companiilor Ceetrus, Oney şi Decathlon, iar o serie de lucrări pregătitoare au fost realizate deja de companii de servicii precum Sinclea, Dass, Damart, Avicompact. Compania Romcarton a anunţat, de asemenea, că intenţionează să doteze spaţiul cu paturi.

Proiectul este derulat cu suportul Guvernului României, iar mediul de afaceri este invitat să se alăture şi să suţină proiectul. După finalizarea echipării, clădirea va fi predată autorităţilor medicale decise de Guvernul României.

"Stimaţi oameni de business, dragi conducători de companii, vă adresez acest mesaj colegial de implicare şi solidaritate: vă aşteptăm alături de noi, sprijinul vostru este foarte important - Ionuţ Ardeleanu, director general Auchan Retail România, iniţiator al proiectului"

"Companii de construcţii, de instalaţii, de mobilier, de produse textile, de transport, de echipamente medicale, de soluţii dezinfectante, de servicii, bănci şi instituţii financiare, ONG-uri etc., toate sunt invitate să participe cu produse şi servicii la amenajarea rapidă a acestei unitaţi pre-spitaliceşti" - Frederic Lamy, director general Leroy Merlin, care a pus clădirea la dispoziţie

Companiile care doresc să se implice sunt rugate să sune la numărul de telefon 0374 45 46 41, de luni până vineri între orele 9-18, sau să scrie pe email la adresa: [email protected]

GALERIE FOTO. Hala care va fi transformată în spital:

Detalii, în continuare:

În contextul epidemiei de coronavirus din România, companiile Auchan şi Leroy Merlin, cu sprijinul Ministerului Sănătăţii şi al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), au demarat organizarea unui centru de spitalizare pentru persoane noncritice.

O clădire aparţinând Leroy Merlin, situată pe centura Capitalei - zona Mogoşoaia, va fi transformată într-un centru de primire, triere, cazare şi tratare preliminară a bolnavilor infectaţi cu coronavirus, iar cazurile mai grave vor fi transferate către alte unităţi spitaliceşti.

Suprafaţa alocată, de 7.500 m2, este echipată cu toate utilităţile de bază (apă, energie, canalizare, etc.) şi va fi fi amenajată, graţie eforturilor tuturor celor care se alătură proiectului, într-o unitate pre-spitalicească.

După finalizarea echipării, clădirea va fi predată autorităţilor medicale decise de Guvernul României, pentru a fi operată de către cadre medicale profesioniste.

Ionuţ Ardeleanu, director general Auchan Retail România, iniţiator al proiectului:

„Aşa am considerat noi că trebuie să ne implicăm, asta ni s-a părut cel mai potrivit să facem: un spital de campanie, chiar dacă e mult spus. Aici vrem să primim persoane infectate cu coronavirus, ceea ce ar mai diminua, pe cât posibil, presiunea la care pot fi supuse spitalele.

Această iniţiativă se desfăşoară cu sprijinul şi colaborarea Ministerului Sănătăţii şi al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), şi dorim, în măsura în care va fi nevoie şi vom avea succes cu prima unitate, să o extindem şi în alte oraşe.

Stimaţi oameni de business, dragi conducători de companii, vă adresez acest mesaj colegial de implicare şi solidaritate: vă aşteptăm alături de noi, sprijinul vostru este foarte important. Ştiu că mulţi aţi apreciat deja această idee, vă invit acum să o concretizăm şi vă mulţumesc în avans!”.

Parteneriatul a beneficiat încă de la început de suportul companiilor Ceetrus, Oney şi Decathlon, iar o serie de lucrări pregătitoare au fost realizate deja de companii de servicii precum Sinclea, Dass, Damart, Avicompact. Compania Romcarton a anunţat, de asemenea, că intenţionează să doteze spaţiul cu paturi.

Frederic Lamy, director general Leroy Merlin, care a pus clădirea la dispoziţie:

„Suntem o companie umană, responsabilă şi ne asumăm acest rol. Prin cultura companiei noastre ajutăm zilnic fiecare locuitor din România să-şi protejeze casa şi în contextul actual, cu atât mai mult, ne gândim la siguranţa acestora şi punem la dispoziţie clădirea pentru a fi transformată în unitate de primire şi vindecare bolnavi.

Cu această ocazie, invităm companiile din România să susţină acest important proiect, prin furnizarea de materiale, lucrări şi servicii, atât de necesare amenajării.

Companii de construcţii, de instalaţii, de mobilier, de produse textile, de transport, de echipamente medicale, de soluţii dezinfectante, de servicii, bănci şi instituţii financiare, ONG-uri etc., toate sunt invitate să participe cu produse şi servicii la amenajarea rapidă a acestei unitaţi pre-spitaliceşti”.

Companiile care doresc să se implice sunt rugate să sune la numărul de telefon 0374 45 46 41, de luni până vineri între orele 9-18, sau să scrie pe email la adresa: [email protected].

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    as fi curios ce argumente a avut andreea bereclean cind a spus ca teledonul antenei a fost o farsa ! ar fi bomba
  • Biz Biz
    De fapt companiile Auchan, Leroy Merlin, decathlon, oney etc înseamnă patronul holdingului Auchan, adica e un singur susținător final in spatele acestei pleiade de companii. Dar un susținător extrem de puternic.
  • Iuli Iuli
    @Mile, da, au strâns 3milioane de euro, au mai rămas încă 57mil.€ pana la datorie.
  • geo geo
    Sa vedem unde ajung banii antenelor intr-un final, peste 30 zile. Daca merg toti la prietenul Adrian, aia nu se mai cheama donatie.
  • mile mile
    *** protevisti, sa plateasca toti datorii, de ce doar unii , altii fug afara
  • Spirtul mona Spirtul mona
    Mile, multumeste-i lui Voiculescu din partea noastra pentru donatii. Foarte frumos! Ah, stai!
    Antena a STRANS tot banii altora, cei din articol au DONAT! Antena sa isi plateasca datoriile, ca poate aveam mai multe locuri de spital acum.

    Felicitari Leroy, Auchan, Decathlon si celor care chiar contribuie!!!!! Sunteti mari!
  • Dragos Dragos
    Da, Miluta, dar patronul antenelor are de dat 60 de milioane. Daca-si platea datoria, nu mai era nevoie sa stranga.

Trimite un comentariu

sus