Skip to main content

VIDEO. Uite bandajul, nu e bandajul. Povestea filmului zilei, cu Victor Ciutacu: “Îi auzeam şi eu râzând în regie”

 
VIDEO. Uite bandajul, nu e bandajul. Povestea filmului zilei, cu Victor Ciutacu: “Îi auzeam şi eu râzând în regie”

VIDEO. Filmul zilei vine azi de la România TV: Vasile, “supravieţuitor al măcelului”, este plin de bandaje la început şi, după numai trei minute, unul dintre pansamente dispare, iar el îşi foloseşte fără probleme mâna.

Publicitate

Cum s-a întâmplat? Victor Ciutacu, gazda emisiunii în care a fost difuzat Live-ul pe România TV, povesteşte pentru Paginademedia.ro “faza zilei”.

Ne-au măcelărit aşa cum a trebuit că a crezut dânşii”, se plânge într-un live Vasile. Este un direct din cartierul în care au avut loc violenţe, în urmă cu două zile.

Vasile are un bandaj pe mâna stângă. Trei minute mai târziu, după ce şi Adrian îşi spune povestea, Vasile revine: bandajul însă a dispărut, iar cu mâna ţine acum microfonul.

Victor Ciutacu era în studio.

“Eu nu mă uitam în monitor să văd imaginea. Dar îi auzeam în regie că râdeau”, a povestit Ciutacu pentru Paginademedia.ro.

“De altfel, nici nu am ascuns ce s-a întâmplat, am pus şi eu secvenţa pe Facebook, a fost reluată şi la jurnal. A fost o transmisiune cu două victime, care se plângeau că au fost agresate de poliţie, nu a fst nimic deliberat”, a povestit jurnalistul pentru Paginademedia.ro

Înainte de alte declaraţii, filmul de aseară

VIDEO. Uite bandajul, nu e bandajul:

Victor Ciutacu: “Nu a fost nimic deliberat”

Victor Ciutacu povesteşte momentul pentru Paginademedia.ro:

Reporterul nostru, Mirabela Dumitrache, m-a anunţat că poate intra în direct cu câteva persoane care acuză că au fost agresate fără motiv. Că sunt dispuşi să iasă la poartă să vorbească.

Dacă vor să iasă la poartă, sigur, i-am spus. Îl aveam invitat prin telefon pe Inspectorul general Liviu Vasilescu. Am considerat normal să avem toate părţile, şi pe poliţişti, dar şi pe cei care acuză că au fost agresaţi. Am spus şi pe post, nu voi transforma emisiunea într-o tribună a rasismului, a intoleranţei şi a abuzurilor.

A urmat transmisiunea. Eu nu i-am văzut, nu mă uitam în monitor. Dar la un moment dat îi aud pe colegi râzând în regie. Ce s-a înâmplat? I-a căzut bandajul unuia dintre ei, mi-au zis.

Aşa s-a întâmplat, nu a fost nimic deliberat. Nu a ascuns nimeni momentul. De altfel, imaginile au mai fost reluate şi la jurnal, le-am postat şi eu pe Facebook.

De ce nu l-ai întrebat pe Vasile, cel în cauză, ce s-a întâmplat?

"Nu am mai avut ocazia. Am lăsat-o aşa. Asta a fost. Pur şi simplu", spune Victor Ciutacu

Live-ul, oprit cu intervenţia Poliţiei

Transmisiunea de la faţa locului, din cartierul cu probleme, s-a încheiat cu o intervenţie a poliţiei, care a venit la faţa locului pentr a-i legitima pe cei cu care reporterul România TV a vorbit până atunci

VIDEO. Momentul cu intervenţia Poliţiei

C

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • didi didi
    circul globus e mic copil pe langa habaucii astia... :)) marele gurnalist victor ciutacu, alias jolie25, care avea vise umede cu mioara mantale, isi da masura inteligentei si profesionalismului... "in lumina carei legi, va intreaba victor ciutacu, etc etc..." bai, *** s-a golit, cred... de ce le mai raspund autoritatile la telefoane *** astora?
  • Ion Stanciu Ion Stanciu
    Ce bine este cand scoti Romania TV definintiv din grila de pe tv. Nu mai ai parte de toate *** lor , de minciuni de omisiuni de porcarii de tot felul... ei se cred televiziune dar de fapt sunt un ***
  • geo geo
    De multe ori nu sunt de vină cei din studiou, ci oamenii din teren. A se citi purtătorii de microfoane. Pentru că pentru a îi numi jurnaliști este cale lungă. Fără mască, brunețica asta mică s-a cam făcut de cacao, în căutarea de senzațional. Acum nu ai de unde să știi, poate ăia, cu bandaj sau fără, și-au luat-o de la polițiști.
  • Traian Mitrica Traian Mitrica
    Ciutacu - jurnalist ?!? Ce gluma buna
  • circo circo
    @Iuli - de ce nu trebuie închisă și Digi24 care intoxică toată ziua cu breakingnews care nu există !!!
  • Iuli Iuli
    Televiziunea asta si sora ei, Antena3, ar trebui inchise!
  • jk jk
    Mi e teama sa nu fie anume făcută de eRTeVe

Trimite un comentariu

sus