Skip to main content

Vom avea B1 HD. Licenţa postului B1 TV, prelungită cu încă nouă ani. Va fi şi HD. De când?

 
Foto | Digi24.ro
Foto | Digi24.ro

CNA. Încă nouă ani. Consiliul Naţional al Audiovizualului a reînnoit, cu încă nouă ani, licenţa staţiei B1 TV, operată de societatea B1 TV Channel. Unul dintre acţionarii postului a anunţat, la CNA, când ar trebui ca postul să emită HD.

Publicitate

Solicitarea de prelungire a licenţei a fost votată în unanimitate de membrii prezenţi în şedinţa de astăzi.

La discuţii a luat parte şi Sorin Oancea, cel care deţine jumătate din postul B1 TV, alături de familia Păunescu. Acesta a anunţat la CNA şi că postul B1 TV se pregăteşte de emisia HD, care însă va fi întârziată puţin de pandemia de Covid.

„Ne pregătim de HD. Va fi o investiţie de 800.000 de euro. Undeva la finalul anului sperăm că va fi gata, cu studiourile noi şi cu echipamentele. Deja transmitem în format 16:9, urmează să fim şi HD”, a spus acesta.

A mai adăugat:

„Suntem cu datoriile la zi, iar comercial suntem bine. De asemenea, cred că avem o linie editorială echilibrată”, a mai adăugat Oancea în discuţiile care au avut loc înaintea votului.

Licenţa ar fi urmat să expire la finalul lunii mai. Ultima prelungire de licenţă a postului B1 TV a fost acum nouă ani, în anul 2011.

Acţionariatul postului B1 TV este următorul: Gheorghe Constantin Păunescu (50%) şi Sorin Oancea (50%).

.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristy Cristy
    mâine se lansează în HD ?
  • Cristy Cristy
    mai durează mult trecerea la HD
  • Omat Omat
    Când mă gândesc la modul în care a murit in chinuri jurnalismul in Romania, aprind o lumânare și pt acest domn. Din tagma *** la mogul, șmecheraș cu școala vieții și cam atât. Folosește statia tv că pe o măciucă pe care o mută cand pe stanga când pe dreapta în funcție de guvernare. In rest, retata e simpla si testată pe piata media *** a Romaniei : câțiva guraci platiti bine să dea cu bale in adversarii politici, pălmași plătiți cu salariul minim, (deja B1 are o reputație mai proasta p piata muncii decât Digi, și asta spune multe) și un s f de plantati e blazat dar care știe toate mânăriile cum se fac. Profit 2-3 mil pe an, mai iei un ajutor de stat și aștepți alegerile sa vezi ce faci cu măciuca media. Și asta după 3 decenii de democrație, prieteni...

Trimite un comentariu

sus