Skip to main content

Cum arăta Mircea Badea pionier, în anul 1985? Dar Cătălin Oprişan, de la Răzvan şi Dani? De Ziua Copilului la TVR

 
Cum arăta Mircea Badea pionier, în anul 1985? Dar Cătălin Oprişan, de la Răzvan şi Dani? De Ziua Copilului la TVR

Imagini inedite la TVR, de Ziua Copilului. Postul public va avea o serie de programe speciale, dar şi o filmare cu Mircea Badea, pe când era pionier, în anul 1985. Şi cu Cătălin Oprişan, de la Neaţa cu Răzvan şi Dani, pe pe Antena 1.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Nadine (ediţie specială), Bernie, un delfin special (film) sau clasica peliculă românească Dumbrava Minunată (adaptare după romanul lui Mihail Sadoveanu) sunt doar câteva dintre producţiile difuzate pe TVR 1, TVR 2 sau TVR 3 în preajma zilei de 1 iunie.

Surpriza este o filmare cu doi pionieri acum foarte cunoscuţi: Mircea Badea, realizatorul În gura presei, de la Antena 3 şi Cătălin Oprişan, jurnalistul de la emisiunea Neatza cu Răzvan şi Dani, de la Antena 1.

Înainte de programele TVR de Ziua Copilului, filmul cu cei doi:

GALERIE FOTO.

TVR 1

  • Nadine, 1 iunie, de la ora 18:00 - Va fi o emisiune pe care Nadine o va face lături de fiul său Noah, iar invitaţi vor fi cei din familia Fodor - Diana, Irina şi Răzvan Fodor. Vor vorbi despre copilărie şi despre copilăria în izolare.
  • Bernie, un delfin special, 1 iunie, de la ora 11:30 - Filmul de aventuri este regizat de Kirk Harris, cu Lola Sultan, Logan Allen sau Kevin Sorbo în distribuţie.
  • Ediţie specială „Adevăruri despre trecut”, 1 iunie, de la ora 13:30 - Va avea ca subiect perioada comunistă. Vor vorbi despre isteria cravatelor roşii, a numerelor matricole, despre crescutul la creşă, despre bătaia „ruptă din Rai” şi despre tot ce a presupus devenirea „omului nou”: Florin Zamfirescu, Dan C. Mihăilescu, Oana Sîrbu şi Lavinia Betea.
  • În emisiune vor apărea şi pionierii Mircea Badea şi Cătălin Oprişan, în anul 1985.

TVR 2

  • Festivalul Internaţional de Circ din Monte Carlo, de la 13:30
  • Dumbrava minunată (1980), de la ora 14:30. Producţia, regizată de Gheorghe Naghi, este o adaptare după romanul cu acelaşi nume al scriitorului Mihai Sadoveanu. Scenariul este scris de celebra actriţă Draga Olteanu Matei.
  • România... în bucate, de la ora 17:00. Va fi din studioul din Timişoara, unde copiii vor fi gazde.
  • #deacasăimpreună, de la ora 20:00, cu Iuliana Marciuc, Marina Almăşan, Liana Stanciu şi Irina Păcurariu. Vedetele vor avea ca subiect copilăria în contextul pandemiei, în interviurile şi reportajele pregătite. Printre invitaţi se numără şi jurnalista Sanda Nicola sau Cleopatra Stratan.

TVR 3 şi TVR Internaţional

  • TVR 3 - La mulţi ani, copilărie!, de la ora 10:00 şi Remix Junior, de la ora 19:00.
  • TVR Internaţional - Războiul bucatelor (10:00), Linxy (11:30), Toate pânzele sus (16:30), Muzicantii din Bremen (17:30) sau filmul românesc Străjerii (21:00).

TVR are şi o campanie de Ziua Copilului, cu vedete ale postului, precum Iuliana Tudor, Adelin Petrişor, Marina Almăşan, Iuliana Marciuc, Virgil Ianţu, Corina Dănilă, Raluca Arvat sau Nadine.

Citeşte şi: Campanie TVR, de Ziua Copilului. Cu vedetele postului: Iuliana Tudor, Adelin Petrişor, Virgil Ianţu, Corina Dănilă, Raluca Arvat sau Nadine

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Spagatistu' Spagatistu'
    Si uite asa TVR 1 este tot mai mult o anexa Intact. Ramane sa ne dea si o slujba tinuta de Pastorul Gadea si ne-am scos!:)))

Trimite un comentariu

sus