Skip to main content

Modificări în grila Kanal D. Se termină Survivor, dar intră Roata Norocului. Plus, încă două zile de serial turcesc

 
Modificări în grila Kanal D. Se termină Survivor, dar intră Roata Norocului. Plus, încă două zile de serial turcesc

Modificări de grilă la Kanal D. Roata Norocului se învârte într-un sezon nou (din 31 mai), iar serialul turcesc Mă numesc Zuleyha primeşte două zile în plus, pe săptămână.

Publicitate

Mutările vin în contextul în care primul sezon al show-ului Survivor, prezentat de Dan Cruceru, ajunge la final (23, 24 şi 30 mai - ultimele ediţii). Emisiunea avea patru zile pe săptămână: sâmbătă, duminică, luni şi marţi.

Noua grilă a postului Dogan, după ce Survivor se încheie, va arata astfel:

  • Roata Norocului, cu Bursucu si Ana-Maria Barnoschi, revine cu un sezon nou, din 31 mai, de la ora 20:00. Vor ediţii noi, cu public, filmate înainte de pandemie, după cum au menţionat reprezentanţii Kanal D pentru Paginademedia.ro.
  • Serialul turcesc Mă numesc Zuleyha va fi cinci zile pe săptămână. Va fi programat de luni până vineri (ora 20:00), din 25 mai. Până acum, serialul era doar în zilele de miercuri, joi şi vineri.

- Producţia scoate cifre bune de audienţe. Aseară, serialul a fost pe primul loc la nivel naţional şi urban. A avut o medie de audienţă de 1,7 milioane de telespectatori din toată ţara.

  • Se strigă darul, emisiune prezentată de Andreea Mantea, va fi programată în serile de sâmbătă, din 6 iunie, de la ora 20:00.
  • Cash Taxi, cu Cătălin Cazacu, revine cu ediţii noi (filmate înainte de pandemie, dar nedifuzate), din 6 iunie, de la 22:00.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Au cam ”tras” de Survivor, de vreo 2 săptămâni.
    Cred că și concurenților, câți au mai rămas, li s-a cam acrit de insula aia.
    Și când te gândești că acasă îi așteaptă 14 zile de izolare.
  • 121 121
    Bine ca se termina prostia aia...
    @Brutus @Mircea @Marian
    Doar cum vreti voi,cu pro,bruh
    De mile nici nu mai zic
  • R R
    "marian " intra si vezi ca Antena 1 ieri a fost lider de audienta în prime time pe comercial cu 23,7 share ,Pro tv pe foi cu 19,9 share,iar Antena 1 a avut o reluare a Chefilor
  • Marian Marian
    Sa fim seriosi mai prind si ei o data pe saptamana pe national si urban si spun milioane de oameni cand pro are filme rereredifuzate , ca in rest sunt jos , bine ca nu prinde la tineri ,
  • Iuli Iuli
    Cum am zis în articolele trecute, Kanal D o să difuzeze seriale turceşti şi emisiuni redifuzate sau nedifuzate (care erau în plan de difuzare)

    Totuşi, Paginademedia.ro, dacă tot aţi zis că serialul este urmărit de 1,7mil/telespectatori, de ce nu daţi audienţele? Sau aţi menţionat că au pus ăştia de la Kanal D pe site?
    https://www.kanald.ro/kanal-d-primul-loc-in-audiente-cu-serialul-turcesc-20083553

    Aţi devenit josnici

Trimite un comentariu

sus