Skip to main content

(P) Andra, preferata publicului sub 18 ani din România! Este prima artistă din România câştigătoare la gala Nickelodeon Kids Choice Awards

 
(P) Andra, preferata publicului sub 18 ani din România! Este prima artistă din România câştigătoare la gala Nickelodeon Kids Choice Awards

(P) Copiii şi adolescenţii din România au decis: Andra este cea mai iubită artistă! Ea a primit premiul pentru „Cel mai iubit star românesc” la faimoasa gală Nickelodeon Kids’ Choice Awards, cel mai mare eveniment din lume dedicat copiilor.

Publicitate

Andra a câştigat cu peste 50% din voturile publicului minor, lăsând mult în urmă ceilalţi nominalizaţi: Gaşca Zurli, Alina Eremia şi Irina Rimes.

„Sunt foarte fericită să aflu că cei mai mici m-au votat în număr atât de mare la Nickelodeon Kids’ Choice Awards! Datorită lor am devenit prima artistă din România care deţine acest premiu şi le mulţumesc din suflet!

Valoarea premiului este imensă pentru mine, mai ales pentru că este acordat de public, ba chiar de cel mai dur public, format din copii, cei care apreciază cel mai mult autenticitatea şi debordează de sinceritate”, a spus Andra când a primit vestea că este marea câştigătoare.

2020 este primul an în care artişti din România au fost nominalizaţi la acest prestigios eveniment aflat la a 32-a ediţie.

Premierea urma să aibă loc în Los Angeles, unde Andra ar fi urcat pe scenă pentru a primi trofeul, dar, din cauza pandemiei, evenimentul a fost amânat şi gala s-a transformat într-unul exclusiv online.

Printre artiştii câştigători la premiile decernate de copii şi adolescenţi în SUA s-au numărat de-a lungul timpului Maroon 5, Ariane Grande, Selena Gomez sau Justin Bieber. De asemenea, în ultimii ani, s-au acordat premii şi în alte ţări precum Canada, Mexic sau Argentina.

Andra este urmărită şi susţinută de o comunitate activă şi foarte entuziastă care însumează peste 6,5 milioane de fani pe toate canalele de social media (Facebook, Instagram, Youtube şi, desigur, TikTok, preferatul copiilor).

Single-urile ei au devenit succese incredibile imediat după lansare, intrând întotdeauna în top 10 trending Youtube Videos şi înregistrând milioane de vizualizări online.

Videoclipul „Vina mea” are acum, la două luni de la lansare, peste 9 milioane de vizualizări pe Youtube, iar noua ei colaborare cu Puya şi Guz, “Dorul” a depăşit jumătate de milion de vizualizări în primele 12 de ore.

VIDEO. Puya feat. Andra&Guz

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    "Single-urile ei au devenit succese incredibile imediat după lansare, intrând întotdeauna în top 10 trending Youtube Videos și înregistrând milioane de vizualizări online."

    Nu este adevărat! Noua piesă a Andrei cu Puya nici nu este în Top în YouTube Trending pe niciun loc. Din contră, Vulpiţa este pe locul 1 cu 2 videoclipuri (05.05.2020)
    https://www.youtube.com/feed/trending
  • Iuli Iuli
    Nu înțeleg de ce au fost băgați ăștia de la noi în concurs că n-au nici o treaba cu nickelodeon sau desenele lor:)))
  • Ioana Ioana
    Bravo. O adevarata artista a Romaniei.

Trimite un comentariu

sus