Skip to main content

Selly şi 5Gang, concert la Pro TV. Spider-Man 3 şi Peter Pan, în programul de Ziua Copilului

 
Foto | Pro TV
Foto | Pro TV

Pro TV sărbătoreşte Ziua Copilului, cu Selly şi trupa sa, dar şi cu alte programe speciale. Vloggerul Selly (Andrei Şelaru) şi trupa sa de trap 5Gang vor ţine un concert la Pro TV.

Publicitate

Va fi difuzat luni, 1 iunie, de la ora 14:00. Vor cânta opt piese şi vor veni şi cu poveşti despre ei şi fenomenul 5Gang.

Programul este adaptat şi în contextul restricţiilor impuse de autorităţi, care nu permit concerte sau alte evenimente în aer liber.

Selly, despre concertul la TV:

„Pentru că nu am putut face un concert fizic în acest an, am vrut să fim alături de voi pentru că ştim cât de importantă este ziua de 1 iunie pentru voi. Veţi vedea poze cu noi de când eram mici, veţi afla ce s-a mai întâmplat şi am pregătit un concert pentru voi, cu 8 piese! Ne-a fost dor de voi”, spune vloggerul.

Pe lângă concertul 5Gang, Pro TV mai are în program şi alte producţii. Printre acestea se numără:

  • Sâmbătă, 30 mai - Peter Pan (ora 11:00), Un tătic grozav (ora 13:15)
  • Duminică, 31 mai - Povestea lui Peter Parker continuă, cu Omul Păianjen 3 (ora 15:00)
  • Luni, 1 iunie - Ediţii speciale Vorbeşte Lumea şi La Măruţă

Pro TV are şi o campanie de 1 iunie. Sub titlul Copii ne fac mari, vor fi difuzate pe post clipuri speciale cu desene făcute de copii, pe tema „Eroul meu preferat”.

Citeşte şi: FOTO. Pro TV, campanie de 1 iunie: Desenele copiilor pot ajunge pe TV. Cum se pot înscrie?

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Călin Călin
    8 piese.... Adică toate pe care le are :)))
  • ShelaruGanG ShelaruGanG
    E clar... Asta e noua generatie acum. Shelary Sheliti Smecherity sau cum le mai zici la maimutoii astia.
  • Marian Marian
    Mile pentru ultima oara iti spun iesi de la izolare capacitatea de gandire este afectata de ce-ti tansmite seful antenutei . mai ales de la vulpita .
  • Bogdan Bogdan
    Numai asta este distractia acum! YouTuberi romani si muzica cringy de la cea mai stupida trupa care a devenit "teritoriu al copiilor edgy":5gAnG. Si Selly. Pe-ni-bil!
  • Marian Marian
    Allex ,sa speram ca nu va fi cum spui deoarece vor avea probleme sa-si mentina pozitia de lider, parare mea este ca va continua Las Fierbinti si Vlad ,pana in toamna mai este ei sunt mai secretosi dar ma rog tu ai sursele tale , nu stiu cum sunt restrictiile la antenuta , am inteles ca au reluat filmarile la Sacrificiul si la TDCU. asa se aude ,pro cu filme rereredifuzate nu va face nimic in toamna nu mai tine dar sa asteptam pana la toamna mai este mult .
  • jk jk
    Mile,nu neapărat,poate are prieteni sau de pe anumite site uri de specialitate sau de ***
  • Allex Allex
    În aceste zile se discută grila de toamnă a Pro. Există posibilitatea ca grila de toamnă să sufere modificări subtanțiale, în contextul în care anumite programe aflate în producție acum, au fost sistate din cauza pandemiei. O posibilă emisiune care în toamnă nu va fi este Vocea României, dat fiind faptul că Masked Singer nu a fost difuzat în această primăvară. Totodată, nici Las Fierbinți sau Vlad, nu au un sezon cert în grila de toamnă. Conform unor zvonuri pe care astăzi le-am auzit, producțiile care vor susține toamna 2020 a Pro Tv vor fi Masked Singer, Profu, o emisiune în genul Big Brother și probabil multe filme.
  • Marian Marian
    Iuli nu te supara dar vulpita este amanetata de antenutele face turul cu ultima melodie impreuna cu viorel samariteanul , ce vrei trebuie sa aiba si pro ceva specimene cum spui tu . traim vremuri noi , iesim de la izolare mai sprinteni si cu mintea in culori verzi
  • Iuli Iuli
    Penibili, sincer. Astia sunt modele pentru copii?
    Mai lipseste abi talent si trupa este completa, bravo ProTV. In anii trecuti ati umplut televiziunea cu manele, iar in anii viitori umpleti televiziunea cu specimene cu voci editate.
    Ps: o puteau chema si pe vulpita&co, ca mai nou si aia "canta"

Trimite un comentariu

sus