Skip to main content

VIDEO. Campanie TVR, de Ziua Copilului. Cu vedetele postului: Iuliana Tudor, Adelin Petrişor, Virgil Ianţu, Corina Dănilă, Raluca Arvat sau Nadine

 
VIDEO. Campanie TVR, de Ziua Copilului. Cu vedetele postului: Iuliana Tudor, Adelin Petrişor, Virgil Ianţu, Corina Dănilă, Raluca Arvat sau Nadine

TVR lansează o campanie de Ziua Copilului, cu vedete ale postului, precum Iuliana Tudor, Adelin Petrişor, Marina Almăşan, Iuliana Marciuc, Virgil Ianţu, Corina Dănilă, Raluca Arvat sau Nadine.

Publicitate

Începe pe 1 iunie şi se încheie la finalul lunii, pe 30 iunie.

Iniţiativa TVR este puţin diferită de lucrurile pe care le făcea în alţi ani. Până acum, de Ziua Copilului, TVR făcea diverse activităţi la sediul televiziunii. În acest an, pe fondul restricţiilor cauzate de pandemie, campania se mută online.

Sub titlul „3,2,1…Iunie. Restart copilărie!”, vor fi postate de pagina de Facebook a TVR scurte înregistrări filmate cu telefonul, care să arate că „şi adulţii au ce învăţa de la copii”, informează reprezentanţii postului.

La finalul campaniei, cele mai apreciate clipuri vor fi premiate, menţionează aceeaşi sursă.

Clipurile pot fi adăugate în comentarii, la postarea cu vizualul campaniei, sau poze sau videoclipuri, însoţite de hastagul #RestartCopilarie.

Primii care au făcut astfel de înregistrări sunt realizatorii TVR. Filmările lor ce lucruri pot învăţa cei mari de la copiii lor. Înregistrările lor vor fi făcute publice online sau la TV în primele zile ale campaniei.

Regulamentul campaniei

VIDEO. Promo-ul campaniei „Restart copilăriei”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alexandru Gurgu Alexandru Gurgu
    Putea difuza un maraton cu desenele difuzate pe TVR.

    PS: Thumbnail zici ca-i facut in 2005
  • Iuli Iuli
    Ce grafică jalnică, la câți bani iau Graficienii, puteau ceva mai bine!

Trimite un comentariu

sus