Skip to main content

VIDEO. Eurovision 2020 pe... YouTube. Două emisiuni despre artiştii şi melodiile calificate în finală. Plus, vloggeri români vor apărea în show

 
VIDEO. Eurovision 2020 pe... YouTube. Două emisiuni despre artiştii şi melodiile calificate în finală. Plus, vloggeri români vor apărea în show

Melodiile de la Eurovision 2020 se vor auzi, totuşi, pe... YouTube. Platforma şi organizatorii competiţiei (European Broadcasting Union) anunţă o serie de două emisiuni, live, despre artiştii şi melodiile calificate în finala competiţiei anulate de coronavirus.

Publicitate

Prima emisiune va fi marţi (12 mai), la ora 22.00, iar cea de-a doua va fi joi (14 mai), tot de la 22:00. În cadrul celor două show-uri îşi vor face apariţia şi vloggeri sau creatori de conţinut români.

Concursul, care ar fi trebuit să se desfăşoare în această lună la Rotterdam (Olanda), a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus.

Trimisa ţării noastre la Rotterdam ar fi trebuit să fie cântăreţa Roxen, de la Global Records, cu piesa Alcohol You. TVR a decis ca ea să meargă la ediţia din 2021, dar cu altă piesă, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

„Vine ca răspuns pentru anularea ediţiei din 2020 a concursului”, spun reprezentanţii celor două companii.

Vloggeri din România, invitaţi în show

Pe lângă cele 41 de cântece calificate la Eurovision 2020, care se vor auzi în show-urile de pe YouTube, vor fi şi invitaţi numeroşi creatori de conţinut pe YouTube din Europa, care vor reacţiona la videouri sau vor intervieva artiştii.

Dintre vloggerii din România, vor participa Maria Zvinca, Cezara (Cezara Cristescu), Queen A (Alexandra Anghel) şi Atenţie, Cad Mere! (Alex Cozma).

VIDEO. Trailer-ul celor două emisiuni Eurovision 2020, pe YouTube


Citeşte şi: Românii au ales. Roxen merge la Rotterdam cu piesa Alcohol You


Citeşte şi: VIDEO. Cine este „vocea” României la Eurovision? TVR şi Global Records au ales artistul care merge la Rotterdam


Schimbare majoră la Eurovision. TVR va alege altfel câştigătorul: Întâi găsesc vocea, iar apoi compun melodia


Eurovision, "negociere cu o singură sursă". TVR va lucra cu Global Records pentru alegerea câştigătorului


PODCAST. Totul despre Eurovision, cu fondatorul Global. Propunerea TVR a venit în noiembrie. Toate vocile vor fi de la Global


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anonim anonim
    am vazut si partea a doua ca si prima! mi-au placut doar grecia si austria! in rest nu stiu! dar oricum in prima parte mi-au placut suedia azerbaidjan israel si cred ca au mai fost! belgia nu mi-a placut atunci!
  • anonim anonim
    e frumos si gestul asta! important e sa vad eurovision 2020! chiar daca sub o alta forma! sunt curios daca va fi eliminari! si continuari ca pana acum! pana acum mi-au placut cateva tari! acelea ar fi suedia azerbaidjan lituania israel si mai sunt dar astea! nu mi-a placut belgia pana acum!

Trimite un comentariu

sus